Πλαστική Χειρουργική: Μύθοι και Πραγματικότητες


Πλαστική Χειρουργική: Μύθοι και Πραγματικότητες

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στο Lemon Park από τις 18.00 - 20.15

Όλοι μας λίγο πολύ ενδιαφερόμαστε για την ομορφιά μας και η πλαστική χειρουργική σήμερα είναι μια υπόθεση της καθημερινής μας ζωής. Ασχολείται με την απόδοση της "αρμονίας" και της "ομορφιάς" στις "γραμμές" του προσώπου και του σώματος του ανθρώπου. Ο όρος "πλαστική" προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη "πλάθω" που σημαίνει δίνω μορφή - σχήμα - νόημα σε κάτι υπαρκτό ή φανταστικό. Η φιλοσοφία της στοχεύει στην ανάδειξη της προϋπάρχουσας "ορθής μορφής" ή  στην  διόρθωση  και επανόρθωση μερών του ανθρώπινου σώματος που γέρασαν η νόσησαν.

Με γνώμονα όλα τα πιο πάνω  στις 19 Μάιου 2017 διοργανώνεται η 1η Επιστημονική Συνάντηση με τίτλο "Πλαστική Χειρουργική: Μύθοι και Πραγματικότητες" η οποία είναι ανοικτή για το κοινό με στόχο την ενημέρωση του γύρω από το θέμα.

Στην εκδήλωση κύριοι ομιλητές θα είναι γνωστοί πλαστικοί χειρουργοί, με την διευθύντρια της κλινικής πλαστικής χειρουργικής & εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας Δρ. Γεωργία Κουλέρμου, τον καταξιωμένο κύπριο πλαστικό χειρουργό Δρ. Χάρη Ζαβρίδη του ομώνυμου ιδιωτικού κέντρου πλαστικής χειρουργικής στην Κύπρο και τον διάσημο Έλληνα πλαστικό χειρουργό  Δρ. Ανδρέα Φουστάνο του ιδιωτικού νοσοκομείου ΙΑΣΩ στην Αθηνά που θα έρθει ειδικά στην Κύπρο για σκοπούς της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στο Lemon Park από τις 18.00 - 20.15 και θα ακολουθήσει cheese & wine cocktail οπού οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους ομιλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες και ατομικές προσκλήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22265150 (κα Μαρίνα Παστού/ κα Στέλλα Ανδρέου).      

 

Tags πλαστικη χειρουργικη, σεμιναριο, διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0297 s // Total time: 0.0301 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X