Φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Μάιο


Φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Μάιο

Διάβασε τι θα περιλαμβάνουν και γιατί πρέπει να πας οπωσδήποτε σ\' αυτά!

Υποδεχθήκαμε κιόλας το Μάιο, ένα μήνα με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, τόσο μουσικές όσο και πολιστιστικές, αλλά και φεστιβάλ που -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μυρίζουν άνοιξη!

Πιο κάτω λοιπόν συγκεντρώσαμε όλες τις υπαίθριες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ορεινές περιοχές αλλά και στις μεγαλουπόλεις του νησιού μας, και φυσικά θα προσελκύσουν την προσοχή μας, θα μας φέρουν σε επαφή με τη φύση, θα μας δώσουν μια γεύση από Κύπρο και θα μας διασκεδάσουν.

Μάθε λοιπόν ποια φεστιβάλ περιμένουμε, και όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που τα αφορούν!

The Full Pint Homebrew Festival
Το "The Full Pint Homebrew Festival" επιστρέφει τον Μάιο για 4η συνεχόμενη χρονιά, μεγαλύτερο και ακόμη καλύτερο. Με την συμμετοχή homebrewers, με μεγαλύτερη ποικιλία από είδη μπίρας και φυσικά περισσότερη homemade-homebrewed μπίρα.
Φέτος, το φεστιβάλ άλλαξε λιγάκι τη δομή του ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα το κονό. Έτσι, με 3 μόλις ευρώ θα μπορείς να αγοράσεις το δικό σου ποτήρι μπίρας, με το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις unlimited μπίρα γεμίζοντας το ποτήρι σου όσες φορές θέλεις.
Μαζί με την μπίρα θα απολαύσεις και live μπάντες, μπόλικο φαγητό και καλή παρέα. Οι διοργανωτές μας εγγυώνται ότι θα περάσουμε υπέροχα.
Το "The Full Pint Homebrew Festival" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία από τις 15.00-20.00.

Γιορτή του καϊκανά
Ο Όμιλος Γυναικών Φοινιού μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ανοιξιάτικο απόγευμα στο Φοινί για τη "Γιορτή του καϊκανά", παρέα με κυπριακή παραδοσιακή μουσική, τσιαττιστά, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδι.
Στη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου στις 15:00, στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Φοινιού (Πρώην Δημοτικό Σχολείο), θα μας φιλέψουν με ζεστό "καϊκανά" (παραδοσιακό γλυκό της περιοχής), με ζάχαρη ή έψημα σταφυλιού.
Για τους μικρούς μας φίλους θα λειτουργεί στο χώρο εργαστήρι ζωγραφικής όπου θα μπορούν να απασχοληθούν και για όσους θα ήθελαν να μεταμορφωθούν στο αγαπημένο τους είδωλο θα προσφέρεται επίσης ζωγραφική προσώπου. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags φεστιβάλ, festival, go out, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1408 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3862 s // Total time: 2.5270 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X