Ειρήνη Κολιδά: Μιλάει πρώτη φορά για το πρώην σύζυγό της και αποκαλύπτει...


Ειρήνη Κολιδά: Μιλάει πρώτη φορά για το πρώην σύζυγό της και αποκαλύπτει...

Οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε και το επαγγελματικό της μέλλον

Στο νησί μας βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες η Ειρήνη Κολιδά, ως μια από τις quest καλεσμένες των Βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016", όπου η διαγωνιζόμενη του "Survivor" δέχθηκε τεράστια αγάπη από τους Κύπριους θαυμαστές της. Το περιοδικό "ΟΚ!" τη συναντήσε στο ξενοδοχείο όπου διέμεΙνε κατά την παραμονή της στη χώρα μας, προκειμένου να λύσει πολλές απορίες για το ριάλιτι-φαινόμενο που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του.

Ηάφιξή σου στην Κύπρο συνοδεύτηκε από ένα τεράστιο κύμα αγάπης. Πώς νιώθεις;
Είστε πολύ δοτικοί, καλόψυχοι και εκδηλωτικοί εδώ στην Κύπρο. Είμαι κι εγώ έτσι και νιώθω πολύ οικεία εδώ.

Πρώτη φορά ταξίδεψες στην Κύπρο;
Όχι, έχω έρθει άλλες δυο φορές στο παρελθόν, μιας και ο αδερφός μου κατοικούσε στη Λάρνακα. Λατρεύω το κυπριακό φαγητό, κι έτσι τρώω στην Ελλάδα και χαλούμι και σεφταλιές.

Όλοι εκφράζουν ένα παράπονο για την αποχώρησή σου από το παιχνίδι.
Μαζί με τον κόσμο έχω κι εγώ παράπονο. Καθημερινά το πρωί, με το που ξεπνάω, κάνω ασκήσεις, προκειμένου να δω αν επανήλθε η φυσική μου κατάσταση, για να πάρω ένα τηλέφωνο την παραγωγή να τους πω «Είμαι καλά, με θέλετε». Δυστυχώς, ακόμα και τώρα, όταν σκύβω, πονάω πολύ και μου κόβεται η ανάσα από τον πόνο, ενώ επιπλέον δεν μπορώ ούτε να τρέξω, οπότε πρακτικά δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω στο παιχνίδι. Εξάλλου, κι επειδή ως χαρακτήρας είμαι πεισματάρα και πραγματικά μάχιμη, το να γυρίσω και να μην είμαι ο εαυτός μου κι απλά να κάθομαι και να περιμένω μια υποτυπώδη ανάρρωση, δεν ταιριάζει στη φύση μου. Δεν ήταν δική μου απόφαση να φύγω από το 'Survivor'. Εγώ θα προτιμούσα να μου βγάλεις τα δυο σπασμένα πλευρά και να ξαναμπώ μέσα (γέλια).

Γιατί δεν έμεινες χωρίς να κάνεις τίποτα;
Θα μπορούσα να το κάνω αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν θα μπορούσα να κάθομαι σε ένα παιχνίδι και να διεκδικώ ένα έπαθλο... Άλλωστε, δεν πήγα για το έπαθλο αλλά για να ζήσω την εμπειρία. Θα ήταν άδικο να παραμείνω εκεί και να μην αγωνίζομαι, τόσο για μένα όσο και για τα παιδιά.

Βλέποντάς σε έξω από το "Survivor" πολύς κόσμος αμφισβήτησε το πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός σου...
Κατ' αρχάς εξαρτάται από το ποια πλευρά έχεις σπάσει, αναλόγως εάν είναι χαμηλά ή ψηλά. Επίσης παίζει ρόλο ο χαρακτήρας σου. Εγώ θα έλεγα πως είμαι νευρική, δυναμική και πεισματάρα και δεν μπορώ να κάτσω σε ένα κρεβάτι και να περιμένω να αναρρώσω. Νομίζω θα αρρωστήσω παραπάνω. Από τη δεύτερη κιόλας μέρα που ήμουν στο νοσοκομείο, ζήτησα από τον γιατρό να μου δώσει το χέρι του να σηκωθώ.

Ζήλεψες όταν είδες πριν από λίγες μέρες το μεγάλο και λαμπερό πάρτι της ένωσης στο 'Survivor';
Όχι, δεν ζήλεψα. Μου λείπουν αυτά που έζησα εκεί... Τα αγωνίσματα και το σπιτάκι όπου είμαστε... 

Με την ένωση έχουμε δει "Μαχητές" και "Διάσημους" να ανταλλάζουν πληροφορίες, αλλά και να σχολιάζουν πολλά από τα συμβάντα. Κάποια όμως από αυτά που σχολίαζαν ήταν τόσο περίεργα που μας έκαναν να πιστέψουμε πως η παραγωγή ενημερώνει τους παίκτες για την πορεία του παιχνιδιού.
Αυτό που έχω να πω και να τονίσω είναι ότι οι παίχτες είμαστε σε άλλο κόσμο. Απλά κάποια πράγματα οι επώνυμοι τα σκέφτονται και τα πιστεύουν εξαιτίας της εμπειρίας και της δουλειάς τους. Δεν έχουμε καμιά επαφή με το περιβάλλον.

Είχατε αντιληφθεί ή υποψιαστεί τη δυναμική που έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον κόσμο;
Γενικά στο παιχνίδι δεν μπορείς να αντιληφθείς τι συμβαίνει έξω. Ήμασταν απόλυτα κλειστοί στο κουτάκι μας. Για να καταλάβεις, πολλές φορές ρωτούσαμε την παραγωγή τι ώρα είναι και δεν μας έλεγε.

Έχεις δεχθεί αρνητικά σχόλια για τα όσα είπες για τον Ντάνο. Πολύ περισσότερο σε κατηγόρησαν πως, αποχώρωντας, άλλαξες τα λεγόμενά σου βλέποντας την τεράστια αγάπη του κόσμου.
Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του γνώμη και άποψη και επειδή τα διάβασα όλα αυτά, θέλω να τονίσω ότι, όταν είσαι κλεισμένος σε ένα μικρόκοσμο και έχεις δει κάποια πράγματα σε έναν άνθρωπο, αυτά μπορεί και να μην είναι αληθινά αφού τον έχεις ζήσει μόνο τρεις μέρες. Ίδια κακή άποψη είχαμε στην αρχή και για την Ελένη Δάρρα. Δεν τα πηγαίναμε καθόλου καλά, όμως ζώντας με την Ελένη, αφήνοντας η μια τον εαυτό της στην άλλη, καταλάβαμε πως δεν ίσχυαν αυτά που πιστεύαμε. Με τον Ντάνο, αν συνεχίζαμε να μένουμε στο ίδιο νησί, θα μπορούσαμε να κάνουμε παρέα, ίσως όμως και να συνέχιζα να έχω την ίδια άποψη και να μην τον συμπαθούσα. Εγώ τότε εκτίμησα πως με τον Γιώργο δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε παρέα γιατί δεν ήταν τόσο ομαδικός όσο θα έπρεπε στην παρούσα φάση.

Πώς βλέπεις τον Ντάνο ως άντρα;
Δεν μου αρέσει... Δεν είναι καθόλου το στυλ του άντρα που θα μπορούσε να μη γοητεύσει. Αν και δεν κοιτάω  εμφάνιση εγώ, αλλά και εμφανισιακά δεν με προσελκύει. 

Ποιος τύπος άντρα σου αρέσει;
Δεν έχω κάτι στάνταρτ, το σίγουρο είναι πως θέλω να κερδίσει το μυαλό και την καρδιά μου. Δεν έχω κάποια χαρακτηριστικά, αλλά συνήθως κλίνω προς τους μελαχρινούς. Μου αρέσει να είναι άνδρας και να διεκδικεί αντρίκια αυτό που θέλει.

Η κάμερα γράφει 3-4 ώρες την ημέρα….
(με διακόπτει) Δεν ισχύει αυτό, η κάμερα γράφει 24 ώρες το 24ωρο. Ήμασταν συνεχώς με μια κάμερα μαζί μας. Είναι δύο άνθρωποι σε κάθε βάρδια -πρωινή, απογευματινή και βραδινή- και μας έτρεχαν παντού.

Τότε, τα μυστικά σας πού τα λέγατε;
Στη θάλασσα, όπου ο παφλασμός των κυμάτων εμποδίζει τον ήχο, αλλά δεν είχαμε κάτι τόσο κρυφό να πούμε. Μόνο στην αρχή, οπόταν μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή με τους υπόλοιπους.

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για το ότι βρισκόσασταν όλο το 24ωρο με κάμερες. Θυμάμαι, για παράδειγμα, την Ευρυδίκη να συνομιλεί με τον Ντάνο για να τα βρούνε, που πιστεύω όλοι θα θέλαμε να ακούσουμε τη συνομιλία και η κάμερα μας έδειξε μόνο πλάνα από μακριά, χωρίς ήχο.
Αυτό μπορεί να έγινε εκείνη τη στιγμή και ήταν στη διακριτική ευχέρεια του κάμεραμαν να σταματήσει να τραβά, μιας και μπορεί να του το ζήτησαν οι ίδιοι.

Μπορείς δηλαδή να πεις στο κάμεραμαν "Μην γράψεις αυτή τη συνομιλία" και αυτός να το σεβαστεί;
Ναι, μπορούσες να του πεις "Σε παρακαλώ πολύ, θέλω να μιλήσω για κάτι πολύ προσωπικό" και αν του έλεγες με τη σοβαρότητα που αρμόζει, τότε το σεβόταν και είχες και το δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Θυμάμαι κι εγώ που έκλαιγα στα γενέθλια του πατέρα μου και τους ζήτησα να σταματήσουν να με τραβάνε, αυτό έγινε.

Στα αγωνίσματα όντως τρώτε μπανάνες;
Τρώγαμε όλοι από μία μπανάνα και θέλω να τονίσω  ό,τι όταν σου χορηγούσαν αντιβίωση για να αντεπεξέλθεις, σου έδιναν μισή μπανάνα και έπρεπε να την φας μπροστά στο γιατρό, φοβούμενοι μην την δώσεις σε συμπαίκτη σου.

Από το ατύχημα τι θυμάσαι;
Τα πάντα. Καθόμασταν μαζί με τη Σάρα και δεν κοιτούσαμε μπροστά αλλά στο υπερπέραν. Θυμάμαι να χτυπάω στο σίδερο και να αντιλαμβάνομαι πως έχω σπάσει κάτι και συγχρόνως να νιώθω πως όλα τα παιδιά πέφτουν πάνω μου. Για τα επόμενα λίγα δευτερόλεπτα δεν θυμάμαι τίποτα. Στη συνέχεια άκουσα την Ελισάβετ να φωνάζει "βγάλτε την Ειρήνη, πρέπει να έχει χτυπήσει πολύ". Ήρθε ο Κωνσταντίνος και με έβγαλε, ενώ εγώ αισθανόμουν να χάνω τις αισθήσεις μου, και συγχρόνως ένιωθα και μια εσωτερική ζέστη που ήταν εσωτερική αιμορραγία. Τότε σκεφτόμουν συνεχώς το παιδί μου. Θυμάμαι όμως και εικόνες από ντόπιους να είναι γύρω μας και μια μελαμψή κοπέλα που ήρθε, με αγκάλιασε και έκλαιγε μαζί μου. Το ασθενοφόρο ήρθε πολύ γρήγορα.

Στο νοσοκομείο εσένα και τον Μάριο σας πρόσεχαν ώστε να μην κουβεντιάζετε μεταξύ σας;
Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα μείναμε όλα τα παιδιά εκεί προληπτικά. Δεν γινόταν, μετά από τέτοιο σοκ, να τους έλεγαν πηγαίνετε πίσω στην καλύβα σας, και ψυχολογικά και σωματικά. Είχαμε 15 ανθρώπους της παραγωγής και μας πρόσεχαν να μην κάνουμε κάποια σκανδαλιά. Εγώ αφότου έφυγαν όλοι, είχα μόνο τις πρώτες δύο μέρες επικοινωνία με τον Μάριο. Όταν αποφασίστηκε πως αποχωρώ, διακόπηκε η επικοινωνία μας.

Πώς το ανακοίνωσες στη μητέρα σου;
Πριν το επεισόδιο πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση, χωρίς να αναφερθώ στο γεγονός και τη βαρύτητα του ατυχήματος. Της ανέφερα απλά πως έγινε ένα τρακάρισμα και προληπτικά είμαστε στο νοσοκομείο. Δεν έχουμε πάθε τίποτα αλλά επειδή θα δεις ένα περίεργο επεισόδιο, τίποτα δεν ισχύει από αυτά που θα ακούσεις (γέλια). Δεν μπορούσα να την αγχώσω και να την τρομάξω λέγοντάς της την αλήθεια.

Βγαίνοντας από το 'Survivor' και επιστρέφοντας στην Ελλάδα, πόσο πολύ σε φλέρταρε ο ανδρικός πληθυσμός;
Καθόλου μπορώ να σου πω. Δεν ξέρω εάν φταίει η παρουσία μου και ο χαρακτήρας μου που δεν επιτρέπει σε έναν άντρα να με πλησιάσει... Και από όσο θυμάμαι στη ζωή μου, οι άνδρες δεν με φλερτάρουν ιδιαιτέρως... Ή εγώ τελικά είμαι αλλού και δεν το αντιλαμβάνομαι.

Ο γιος σου πώς αντέδρασε όταν επέστρεψες πίσω στην Ελλάδα;
Μόλις με είδε άρχισε να με φιλά και να με αγκαλιάζει ασταμάτητα. Ήταν σοκαρισμένος. Μετά από λίγο, όταν ηρέμησε, με ρώτησε αν του πήρα ένα ηλεκτρικό τρένο που μου ζήτησε πριν φύγω και μετά με ρωτούσε συνέχεια αν θα ξαναφύγω για το 'Survivor'.

Σε έβλεπε φαντάζομαι καθημερινά;
Ναι, εννοείται, και φώναζε μαζί με τη γιαγιά του κάθε φορά «Μαχητές» και «Μαμά».

Με τον πρώην σύζυγό σου διατηρείτε μια εξαιρετική σχέση...
Ναι, είναι αλήθεια. Μάλιστα, όταν είδα το trailer του "Survivor" ήταν μαζί μου στο σπίτι και έπαιζε με το μικρό. Του είπα πως θα με ενδιέφερε να πάω και με στήριξε από την πρώτη στιγμή λέγοντάς μου "Αν δεν πας εσύ, ποιος θα πάει".

Δεν είχες ενδοιασμούς λόγω του παιδιού σου;
Ο σύζυγός μου με καθησύχασε να μην έχω καμιά έγνοια, μιας και θα αναλάμβανε το παιδί εκείνος και η μαμά μου.

Φαντάζομαι έχεις δει πολλά επεισόδια του "Survivor".
(Mε διακόπτει) Όχι, δεν έχω δει κανένα επεισόδιο.

Σοβαρά; Για ποιο λόγο;
Επειδή με λυπεί πραγματικά το γεγονός ότι δεν είμαι μέσα και οτιδήποτε βλέπω σχετικά με το 'Survivor' με κάνει να βάζω τα κλάματα.

Ποιος θέλεις να είναι ο νικητής;
Πιστεύω ότι θα όλα θα παιχτούν ανάμεσα στον Μάριο και τον Ντάνο και επειδή είμαι Μαχήτρια, θα ήθελα να κερδίσει ο Μάριος.

Επαγγελματικά σχέδια έχεις;
Δέχθηκα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις. Σίγουρα, εάν θα κάνω κάτι, θα είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει. Μάλιστα θα με ενδιέφερε πολύ και η Κύπρος. Προς το παρόν συζητώ τα πάντα.              

Tags ειρηνη κολιδα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0432 s (279 Queries.) // Parse time: 0.4447 s // Total time: 3.4879 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X