Άβα Γαλανοπούλου: Πώς είναι σήμερα μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία και τη διαμονή στα νοσοκομεία


Άβα Γαλανοπούλου: Πώς είναι σήμερα μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία και τη διαμονή στα νοσοκομεία

Δείτε την εικόνα

Είναι γνωστή η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η ηθοποιός  Άβα Γαλανοπούλου, η οποία έπασχε από νευρική ανορεξία μετά από απάτη του πρώην συντρόφου της που κατάφερε να της αποσπάσει όλες τις οικονομίες. Η ίδια πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές ωστόσ πλέον φαίνεται ότι έχει επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της.

"Πέρασα τραγικά, μπήκα και βγήκα στα νοσοκομεία, έπαθα νευρική ανορεξία, κατάθλιψη, δεν ήθελα να πηγαίνω πουθενά, έμεινα μακριά από τη δουλειά μου που λατρεύω. Ήταν τεράστιος ο πόνος, σαν να μου έσπαγαν τα κόκαλα… Έπιασα πάτο, αλλά ευτυχώς, βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ ξανά. Όλοι πέφτουμε κάποια στιγμή κι όλοι χτυπάμε – άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Το θέμα είναι να μπορείς να ξανασηκώνεσαι… Τα κατάφερα και παλεύω κάθε ημέρα να μείνω έτσι δυνατή. Δεν είναι εύκολο", είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν στην εφημερίδα "Real Life"

Διαβάστε επίσης: Ελληνίδα ηθοποιός ξεσπά: “Δεν ήθελα να ζω” [βίντεο]

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη σειρά "50-50" μετά την περιπέτεια που είχε έφτασε στο σημείο να ζυγίζει 48 κιλά. Ο φωτογραφικός φακός του fthis.gr την πέτυχε σε βραδινή της έξοδο μαζί με τη Βάνα Μπάρμπα δείχνοντας ότι προσπαθεί να τα αφήσει όλα πίσω της..

Tags αβα γαλανοπουλου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, νευρική ανορεξία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2196 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2799 s // Total time: 2.4996 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X