Mάθε πότε και πως θα ξεκινήσεις coaching!


Mάθε πότε και πως θα ξεκινήσεις coaching!

Η Παγκόσμια εβδομάδα Coaching φέρνει δωρεάν συνεδρίες: Μια Πανελλαδική και Παγκύπρια Πρωτιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching (15-21 Μαΐου), όπου coaches από όλο τον κόσμο διοργανώνουν δραστηριότητες για να ενημερώσουν το κοινό για τα πολύτιμα οφέλη που μπορεί να επιφέρει η συνεργασία με κάποιον επαγγελματία coach, η Global Academy of Coaching διοργανώνει μια μοναδική online εκδήλωση που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει σε Ελλάδα και Κύπρο.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 19:30 – 21:00, οι ενδιαφερόμενοι  θα γνωρίσουν τι είναι το coaching, καθώς και να κάνουν μια μίνι συνεδρία εντελώς δωρεάν. 


Πιο συγκεκριμένα, η παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, Mentor Coach, διαπιστευμένη από την International Coaching Federation, βραβευμένη Business Mentor και #1 International Bestselling συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου Αγάπη Τώρα, Τζιλ Δούκα, MBA, PCC θα ενημερώσει σχετικά με τα πολύτιμα οφέλη του coaching και πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιον που αναζητά την προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη να το πετύχει. Θα μοιραστεί επίσης πραγματικές ιστορίες επιτυχίας, βγαλμένες μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της.

Σε κάποιους τυχερούς θα δοθεί η ευκαιρία για ένα δωρεάν Mini-Coaching Session περίπου 20 λεπτών εκείνη την στιγμή, είτε από την ίδια την κ. Δούκα ή από απόφοιτο και πλέον καταξιωμένο coach της Global Academy of Coaching.

Λίγα λόγια για την Global Academy of Coaching: Η Global Academy of Coaching είναι η μοναδική ακαδημία coaching στην Ελλάδα και Κύπρο που προσφέρει πρόγραμμα σπουδών διαπιστευμένο από την International Coach Federation , οι σπουδές διεξάγονται στην Αγγλική γλώσσα και το 40% των καθηγητών είναι διαπιστευμένοι από την ICF σε επίπεδο MCC; μια διαπίστευση που κατέχει μόνο το 3% των coaches παγκοσμίως.

Στόχος της Ακαδημίας είναι να δημιουργήσει όχι μόνο εξαίρετους coaches αλλά και πραγματικά χαρισματικούς και επιτυχημένους ηγέτες.

Για δηλώσεις συμμέτοχης κάνε κλικ εδώ.

Το online event είναι δωρεάν, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Γιορτάζουμε το Coaching με την Global Academy of Coaching (διαδικτυακό event): Τετάρτη 17 Μαίου (19:30-21:00). 

Tags jill douka, life coaching


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0890 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3333 s // Total time: 2.4223 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X