Shiseido, 7 Lights Powder Illuminator: Αναδείξτε την φρεσκάδα και ζωντάνια της επιδερμίδας σας


Shiseido, 7 Lights Powder Illuminator: Αναδείξτε την φρεσκάδα και ζωντάνια της επιδερμίδας σας

Στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Το 1917 η Shiseido παρουσίασε τη Rainbow Face Powder - μία εκπληκτική ιδέα για το μακιγιάζ από επτά χρωματικές παραλλαγές. Η Rainbow Face Powder μετέτρεψε την ενιαία βάση μακιγιάζ σε μακιγιάζ που εκφράζει την ατομική ομορφιά, θέτοντας τα θεμέλια για τα χρώματα που κυριαρχούν τώρα. Φέτος, 100 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του αρχικού Rainbow Face Powder, το 7 Lights Powder Illuminator κυκλοφορεί ως η μοντέρνα ενσάρκωση του, με επτά εξ’ ολοκλήρου νέες αποχρώσεις που αντανακλούν το φως.

Το νέο 7 Lights Powder Illuminator αναδεικνύει την ξεχωριστή ομορφιά της κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από το φυσικό χρωματικό της τόνο ενώ παρέχει εξαιρετικά οφέλη στην περιποίηση της επιδερμίδας, αφού η σύνθεσή του με Dual Resetting Formula κάνει την ξηρή, τραχιά επιδερμίδα μεταξένια και απαλή, αποτρέποντας τη γυαλάδα και τη λιπαρότητα με μία αίσθηση πορσελάνινης απαλότητας.

Οι 7 αποχρώσεις και τα χρώματα που προκύπτουν, επιτρέπουν σε αύτη την εντυπωσιακά ευέλικτη παλέτα να χρησιμοποιηθεί ως πούδρα προσώπου- όταν αναμειγνύονται όλες τις οι αποχρώσεις μαζί- ως πούδρα λάμψης ή περιγράμματος -όταν χρησιμοποιούνται επιλεγμένες αποχρώσεις- και ως σκιά όταν η κάθε απόχρωση χρησιμοποιείται μεμονωμένα. Είναι ένας σύντροφος ομορφιάς για όλη τη διάρκεια της ημέρας, για κάθε περίσταση, για να την έχετε πάντοτε μαζί σας.

Tags Shiseido 7 Lights Powder Illuminator, Shiseido, 7 Lights Powder Illuminator, Ομορφια, πούδρα, Μακιγιαζ, beauty, POWDER, makeup, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4621 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2237 s // Total time: 2.6857 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X