Chloé, Love Story Eau Sensuelle: Μια γλυκιά και παιχνιδιάρικη ιστορία αγάπης ξεδιπλώνεται


Chloé, Love Story Eau  Sensuelle: Μια γλυκιά και παιχνιδιάρικη ιστορία αγάπης ξεδιπλώνεται

Πρόκειται για ένα νέο οσφρητικό ποίημα

Η Chloé αποκαλύπτει μια νέα αίσθηση θηλυκότητας και αισθησιασμού. Αυτό το μοναδικό eau de parfum συνδυάζει τη φινέτσα και την απόλαυση.Αυτό το πρωτότυπο άρωμα, που δημιουργήθηκε από δύο γυναίκες, την Anne Flipo (που δημιούργησε επίσης τα Love Story, Eau de Parfum και Love Story, Eau de Toilette) και την Domitille Bertier, αποκαλύπτει ένα νέο πρόσωπο της αγαπημένης ευωδιάς της σειράς, του άνθους πορτοκαλιού.

Αναμιγμένο με τις ηλιόλουστες νότες, του almost vanilla of heliotrope, το άνθος πορτοκαλιού είναι πιο γλυκό και πιο ρομαντικό από ποτέ άλλοτε. Ο αισθησιασμός του παραχωρεί τη θέση του σε μια αρμονία σανταλόξυλου. Βελούδινη και ελαφρώς γαλακτερή, χαρίζει βάθος σ’ αυτό το κομψό άρωμα. Πρόκειται για ένα νέο οσφρητικό ποίημα. Για μια ιστορία αγάπης μέσα από τα μάτια της Chloé. 

Ένα σύμβολο δέσμευσης
Στο Παρίσι, μια ιδιαίτερη τοποθεσία έχει γίνει ο μυθικός τόπος συνάντησης όλων των εραστών. Είναι η "Γέφυρα των Τεχνών". Χιλιάδες λουκέτα που συμβολίζουν ιστορίες αγάπης από όλο τον κόσμο έχουν τοποθετηθεί επάνω σ’ αυτή τη γέφυρα. Η έμπνευση για αυτά τα λουκέτα ήταν το πρωτότυπο σχέδιο του μπουκαλιού του αρώματος Love Story της Chloé, που μοιάζει με γλυπτό φτιαγμένο από γυαλί και μέταλλο, με ένα διακριτικό πλισέ εφέ.


Το χρώμα του Love Story Eau Sensuelle θυμίζει τον ήλιο που δύει. Μια ροζέ λάμψη με μια κοραλλί απόχρωση αποκαλύπτεται μέσα από το διαυγές γυαλί. Η κορδέλα, που είναι δεμένη γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού, υιοθετεί με φυσικότητα την ίδια ντελικάτη απόχρωση.

Η ενσάρκωση της γοητείας
Ευλογημένη με μοναδικό ταλέντο και φυσική ομορφιά, η ηθοποιός Clémence Poésy ενσαρκώνει το Chloé Love Story από την αρχή της δημιουργίας του.

Χάρη στην ομορφιά, τη χάρη και τη γοητεία της είναι η κατεξοχήν Παριζιάνα γυναίκα. Φωτογραφήθηκε στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα από τους Inez & Vinoodh τη μαγική ώρα του δειλινού. Αυτή η ατμόσφαιρα αντανακλά τέλεια τη μαγεία του Love Story Eau Sensuelle. Καθώς ο ήλιος δύει, τα φώτα της πόλης αποκαλύπτουν τις υποσχέσεις της νύχτας που έρχεται…

 

Tags chloe, Love Story Eau Sensuelle, Chloé Love Story Eau Sensuelle, beauty, perfume, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2423 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4346 s // Total time: 2.6768 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X