Οι δύο αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο δείπνο σας για να χάσετε κιλά!


Οι δύο αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο δείπνο σας για να χάσετε κιλά!

Κάντε τις και θα μας θυμηθείτε

Αν προσπαθείτε να χάσετε κιλά και δεν βλέπετε αποτελέσματα ή αν αυτά έρχονται με πολύ αργούς ρυθμούς τότε ίσως θα πρέπει να αλλάξετε κάποιες συνήθειες που εφαρμόζατε μέχρι σήμερα και αφορούν στον τόπο και το χρόνο κατανάλωσης του δείπνου σας, σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το αποτέλεσμα μελέτης που διαπίστωσε πως όσοι άνθρωποι δεν παρακολουθούσαν τηλεόραση όσο έτρωγαν είχαν 37% λιγότερες πιθανότητες παχυσαρκίας σε σύγκριση με εκείνους που έβλεπαν τηλεόραση ενώ έτρωγαν.

Μελέτες έχουν δείξει ότι όσοι μαγείρευαν σπίτι τους είχαν 26% λιγότερες πιθανότητες να πάρουν κιλά σε σχέση με εκείνους που δεν έτρωγαν σπιτικά γεύματα.

Καταρχάς σύμφωνα με μια έρευνα από τα πανεπιστήμια Brigham Young και Colorado State όταν τρώτε μπροστά στην τηλεόραση ο ήχος που βγάζει καλύπτει το θόρυβο που κάνετε όταν μασάτε με αποτέλεσμα να τρώτε περισσότερο από το κανονικό. Ενώ αν είστε προσηλωμένοι στο φαγητό σας, καταναλώνετε μικρότερη ποσότητα και το απολαμβάνετε περισσότερο.

Σύμφωνα με μια άλλη μελέτη που διεξάχθηκε στο John Hopkins University Bloomberg όσοι μαγειρεύουν στο σπίτι συνήθως καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες και είναι λογικό αφού δεν τρώνε έτοιμα γεύματα και fast food που είναι πλούσια σε λιπαρά και θερμίδες.

Tags δείπνο, συνήθειες, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0052 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0309 s // Total time: 0.0361 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X