Τα highlights των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2016”


Τα highlights των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2016”

Οι πιο όμορφες στιγμές της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης

Το βράδυ της Τρίτης, 25 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η 12η απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2016, στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου με παρουσιαστές τους υπέροχους καλλιτέχνες, Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη, οι οποίοι έδωσαν μία ευχάριστη και χιουμοριστική πινελιά στη λαμπερή διοργάνωση.

Οι δύο παρουσιαστές έκαναν είσοδο στο χώρο του θεάτρου ερμηνεύοντας την επιτυχία τους “Φίλα με ακόμα”, κατεβαίνοντας μέσα από τον κόσμο.

Το concept της φετινής εκδήλωσης ήταν το Δέντρο της Ζωής, που έχει να κάνει με το χρόνο, με τη γυναίκα και την εξέλιξή της κατά τη διάρκεια του χρόνου, αλλά και με τη δύναμη που κρύβει μέσα της.

Guest star της βραδιάς ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η οποία εντυπωσίασε στη σκηνή ερμηνεύοντας το ολοκαίνουργιο ακυκλοφόρητό της τραγούδι “Haide” που υπογράφει ο Φοίβος, με τον οποίο συνεργάζεται για πρώτη φορά.

Πολύ όμορφη στιγμή ήταν επίσης και η ερμηνεία του Κωστή Μαραβέγια με το τραγούδι του “Φάρος” ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Απολαυστική ήταν και η συνεύρεση Έλενας Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγια και Πάνου Μουζουράκη στη σκηνή, οι οποίοι τραγούδησαν ακαπέλα αγαπημένα τους τραγούδια. 

Ο Πάνος Μουζουράκης, εντυπωσίασε με τη χιουμοριστική του διάθεση και δεν δίστασε να σχολιάζει με έξυπνες ατάκες τα δρώμενα.

Tags madame figaro γυναικες της χρονιας 2016, ελενα παπαριζου, πανος μουζουρακης, κωστης μαραβεγιας, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4400 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3707 s // Total time: 2.8107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X