Όλα όσα αποκάλυψε ο ψυχολόγος του ελληνικού "Survivor" για τους παίκτες!


Όλα όσα αποκάλυψε ο ψυχολόγος του ελληνικού "Survivor" για τους παίκτες!

Μάθετε τι είπε στην Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για να πάρει μία γεύση από “Survivor” προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για την εκπομπή της “Survivor Πανόραμα”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως είχε συνομιλία με τον ψυχολόγο του Survivor, Γιάννη Χοϊμέ, ο οποίος την ενημέρωσε για την κατάσταση των παικτών μετά την αποχώρησή τους.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην παραλία του "Survivor"! Η κλεψιά που αναστάτωσε τους παίκτες! [βίντεο]

“Συζήτησα και με τον ψυχολόγο της εκπομπής τον Γιάννη Χοϊμέ, ο οποίος μου είπε πως το σοκ για έναν παίκτη που βγαίνει από το παιχνίδι είναι τεράστιο. Πρώτον: έχει να διαχειριστεί το συναισθήματα ήττας, που είναι ουσιαστικά αποδοκιμασία από τον κόσμο, και, δεύτερον, τη μετάβαση από τις συνθήκες όπου ζούσε στις συνθήκες του πολιτισμού από τον οποίο έφυγε. Επίσης έχει να αντιμετωπίσει την αίσθηση που έχει ο κόσμος γι' αυτόν και για το παιχνίδι. Για κάποιους είναι σοκ. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι αντιπαθείς και τελικά είναι συμπαθείς και κάποιοι άλλοι οι οποίοι νομίζουν απέχουν εκθειαστεί από τον κόσμο και ισχύει το αντίθετο. Αυτό το κοντράστ πρέπει να το διαχειριστεί κάποιος. Είναι πολύ δύσκολο, σύμφωνα μετά όσα μου είπε ο ψυχολόγος”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας: “Εκεί που ήμουν ήταν ο κ. Χοϊμές, ο οποίος είχε μεταβεί αρχικά λόγω του ατυχήματος αλλά έμεινε για να βοηθήσει κι άλλο. Οσες φορεί χτύπησε το τηλέφωνο του έτρεπε αμέσως να βοηθήσει. Οπου χρειαζόταν έδινε συμβουλές και όχι μόνο στους παίκτες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση βοηθούσε”.

Tags Ελεονώρα Μελέτη, ψυχολόγος, survivor, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1349 s (227 Queries.) // Parse time: 0.7976 s // Total time: 2.9325 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X