Ο Φωκάς Ευαγγελινός στην Κύπρο σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη


Ο Φωκάς Ευαγγελινός στην Κύπρο σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Όλα όσα θα δούμε στα 12α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016

Δυο μέρες πριν τα 12α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016 που παρουσιάζει η Shiseido, ο Φωκάς Ευαγγελινός που υπογράφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την καλλιτεχνική διεύθυνση των βραβείων αποκαλύπτει στο περιοδικό "ΟΚ!" όλα όσα θα ζήσουμε την Τρίτη 25 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, αλήθεια αισθάνεστε τον ίδιο ενθουσιασµό µε την περσινή διοργάνωση;
O ενθουσιασµός είναι µεγάλος, πρώτο γιατί η εκδήλωση είναι φιλανθρωπική, δεύτερο διότι αφορά τη γυναίκα που λατρεύω προσωπικά είτε είναι η ηρωίδα του θεάτρου, είτε είναι η φίλη µου, είναι η µάνα µου, είτε είναι συγγενής µου και τρίτο είναι οι άνθρωποι µε τους οποίους συνεργάζοµαι.

Ποιο θα είναι το concept της φετινής εκδήλωσης;
Το δέντρο της ζωής. Έχει να κάνει µε το χρόνο, µε τη γυναίκα στη διάρκεια του χρόνου και µε τη δύναµη της γυναίκας από τη στιγµή που αρχίζει και εξελίσσεται. Από τη στιγµή που αρχίζει και σκέφτεται, από τη στιγµή που αρχίζει και δρα γενικώς.

Ποια συναισθήµατα σας ξυπνά το δέντρο της ζωής;
Μου ξυπνά συναισθήµατα από την παιδική µου ηλικία. Αν κάνεις µια τοµή στον κορµό ενός δέντρου θα δεις ότι υπάρχουν οµόκεντροι κύκλοι. Αυτό σηµαίνει πολλά. Σηµαίνει συνέχεια στο χρόνο, στη ζωή, στη δράση, συνέχεια στην εξέλιξη.

Ποιο µήνυµα και ποια συναισθήµατα θέλετε να βγάλετε προς τα έξω στη φετινή εκδήλωση;
Τη διαχρονικότητα της δύναµης της γυναίκας. Αυτό είναι που θέλω να περάσω και γι' αυτό όλη η εκδήλωση στηρίζεται στο χρόνο και τη διαχρονικότητα. Είτε αυτό λέγεται µέρα, είτε λέγεται ώρα, είτε λέγεται µήνας, είτε εποχή.

Παρουσιαστές των βραβείων είναι ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης, έχετε συνεργαστεί ξανά µαζί τους;
Με τον Πάνο Μουζουράκη είχα τη χαρά να συνεργαστώ και είναι ένας καλλιτέχνης που θαυµάζω µε φοβερή συνέπεια και χιούµορ. Με το Κωστή Μαραβέγια δεν έχω ξανασυνεργαστεί και πρέπει να σας πω πως είναι η ευκαιρία να γνωριστώ µε έναν άνθρωπο τον οποίο πραγµατικά θαυµάζω µέσα από τη δουλειά του. Πιστεύω ότι έχουν µια τροµερή χηµεία µεταξύ τους, που νοµίζω πως θα βγάλουν το καλύτερό τους εαυτό στα βραβεία. Όπως βεβαίως και η special guest star των Βραβείων Έλενα Παπαρίζου µε την οποία ετοιµάζουµε διάφορες εκπλήξεις.

Να υποθέσω πως εκτός από την Έλενα Παπαρίζου θα απολαύσουµε και τους παρουσιαστές στο τραγούδι;
Βεβαίως είναι και οι δυο φοβεροί καλλιτέχνες µε πάρα πολύ ωραία τραγούδια και µε τραγούδια που αναφέρονται στις γυναίκες οπότε δεν µπορώ να µην το εκµεταλλευτώ.

Φαντάζοµαι ότι µας επιφυλάσσετε και πολλές άλλες εκπλήξεις τη βραδιά των βραβείων;
Θα υπάρχουν, πάντα µε άξονα το θέµα µας και συνεργάτης µου σε αυτό θα είναι ο Χάρης Σάββας που του έχω αναθέσει τις χορογραφίες και νοµίζω θα είναι µια λαµπερή βραδιά όπως αξίζει στα βραβεία.         

Tags φωκας ευαγγελινος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, βραβεια madame figaro γυναικες της χρονιας 2016


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6821 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4428 s // Total time: 3.1249 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X