Η Lancaster φλερτάρει με τον ήλιο με το σλόγκαν "Τολμήστε την ηλιοθεραπεία, μην ξεχνάτε την προστασία"


Η Lancaster φλερτάρει με τον ήλιο με το σλόγκαν "Τολμήστε την ηλιοθεραπεία, μην ξεχνάτε την προστασία"

Προϊόντα που προστατεύουν ολοκληρωμένα την επιδερμίδα, τόσο από τις ακτίνες UVA και UVB όσο και από την υπέρυθρη ακτινοβολία και το φυσικό φως

Για το καλοκαίρι του 2017, τα Επιστημονικά Εργαστήρια της Lancaster ενσωματώνουν την επαναστατική ‘Full Light technology’, που παρουσιάστηκε το 2016, σε όλες τις υπάρχουσες σειρές αντηλιακών προϊόντων: Sun Beauty, Sun Delicate Skin, Sun Control, Sun Sport, Sun Kids.

Η τεχνολογία Full Light στοχεύει σε όλο το φάσμα των ηλιακών ακτινών [UVB+UVA+φυσικό φως+υπεριώδης ακτινοβολία] για 100% προστασία. Πέρα από τα αντηλιακά φίλτρα, η συγκεκριμένη τεχνολογία περιλαμβάνει και ολοκληρωμένη αντιοξειδωτική προστασία. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα από γυάλινα μικροσφαιρίδια που λειτουργούν σαν κάτοπτρα και αντανακλούν την υπεριώδη και φυσική ακτινοβολία από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Συνθετικά, μεταλλικά και φυσικά φίλτρα απορροφούν στην επιφάνεια της επιδερμίδας τις ακτίνες UVA, UVB και το φυσικό φως.

Sun Sport
Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε και αν αγαπάς τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Lancaster, φέτος θα τα λατρέψεις! Η Lancaster πάντα καινοτομεί για τις γυναίκες που αγαπούν την άσκηση. Το 2017, η νέα γενιά αντηλιακών της σειράς Sun Sport έχει διαμορφωθεί με σκοπό να λειτουργήσει πιο εντατικά από ότι τα παραδοσιακά αντηλιακά όταν κινείστε, για να μπορείτε να απολαύσετε τις δραστηριότητές σας, ενώ είστε πλήρως προστατευμένες από τον ήλιο. Το αντηλιακό σώματος έχει μορφή mist με διάφανη υφή που απορροφάται άμεσα, εμποδίζοντας την άμμο και το αλάτι να κολλήσουν στην επιδερμίδα. Μη λιπαρό προϊόν, χωρίς οινόπνευμα, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.  Η δροσιστική και αδιάβροχη υφή του, παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB αλλά και από τον ιδρώτα.

365 Sun Kissed Drops
Με τη βοήθεια των Επιστημονικών Εργαστηρίων της Lancaster, οι γυναίκες ανακάλυψαν τη λάμψη ενός ομοιόμορφου μαυρίσματος, με διάρκεια.
Το 365 Sun-kissed drops είναι το 1ο προϊόν στην κατηγορία του που συνδυάζει τη λαμπερή, ηλιοκαμένη εμφάνιση της επιδερμίδας με την προστασία και την περιποίηση. Και όλα αυτά, με ιδιαίτερα εύκολο και απλό τρόπο και κυρίως χωρίς να περιέχει self-tan. Με την εφαρμογή, χρωστικές σε απόχρωση καραμέλας, ενισχύουν τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα μαύρισμα με φυσική απόχρωση, ιδιαίτερα κολακευτικό. Δεν εμφανίζει κενά ή πορτοκαλί αποχρώσεις: η ψευδαίσθηση είναι άψογη!

Lancaster L'Eau De Soin Eau de Toilette
Ανάμεσα στις νέες καινοτομίες που δημιουργήθηκαν από την Lancaster για τη φροντίδα και την προστασία του δέρματος σε καθημερινή βάση, βρίσκεται το νέο λουλουδένιο άρωμα, για γυναίκες Lancaster, L'Eau De Soin Eau de Toilette. Λευκά λουλούδια με ηλιόλουστες νότες, το απογειώνουν. Την αρχική αίσθηση δροσιάς εξασφαλίζουν οι νότες κορυφής από φρέζια και περγαμόντο, οι οποίες, στην καρδιά του αρώματος, συναντούν τις νότες από άνθος πορτοκαλιάς, γιασεμί και νερολί. Στη βάση του αρώματος, ζεστές και λαμπερές νότες από λευκό μόσχο αγκαλιάζουν αισθησιακά την επιδερμίδα. 
Στην καρδιά αυτού του αρώματος "ευεξίας", συναντούμε επίσης, μια φόρμουλα με ιδιότητες περιποίησης της επιδερμίδας που περιλαμβάνει τόσο υψηλή συγκέντρωση γλυκερίνης, όσο μια ενυδατική κρέμα.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα της Lancaster, επικεντρώνονται στην απόκτηση ενός καλοδιατηρημένου μπρούντζινου χρώματος της επιδερμίδας, προτρέποντάς μας να εκθέτουμε τους εαυτούς μας στον ήλιο αλλά μόνο μετά από προσεκτική επιλογή των κατάλληλων προστατευτικών προϊόντων. Το σλόγκαν "Τολμήστε την ηλιοθεραπεία, μην ξεχνάτε την προστασία" - είναι το κύριο μήνυμα του οίκου της Lancaster.     

Tags Lancaster, lancaster sun, SUNCARE, beauty, body, face, προσωπο, Σώμα, Ομορφια, αντηλιακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4855 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3724 s // Total time: 2.8580 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X