13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Στέλιος Χανταμπάκης: Σε κατάσταση σοκ μετά την αποχώρηση του. Ψυχολόγοι και άτομα της παραγωγής δίπλα του

shareit!

Τι λένε οι πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο για τις πρώτες ώρες μετά το παιχνίδι 

Μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη τον οποίο το κοινό δεν ήθελε να δει να συνεχίζει στο "Survivor", οι πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο λένε ότι ο παίκτης αμέσως μετά που άνοιξε τον υπολογιστή και είδε τι έχει γραφεί για εκείνον έπαθε σοκ και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που επικαλείτει το protothema.gr ο Χανταμπάκης υπέστη κάτι σαν…  αποπληξία μόλις κατάλαβε τις διαθέσεις του κόσμου απέναντί του. Άλλωστε, το πρώτο σοκ, όταν ανακοινώθηκε από τον Τανιμανίδη ότι είναι εκείνος που αποχωρεί από το παιχνίδι ήταν ενδεικτικό.

Διαβάστε επίσης: Επώνυμος και ο πατέρας του Στέλιου Χανταμπάκη

Ο Χανταμπάκης, λένε άνθρωποι που έχουν εικόνα απ’ όσα γίνονται στην Καραϊβική, νόμιζε μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι ήταν αγαπητός στον κόσμο και πως το κοινό αποδεχόταν θερμά τον δυναμικό τρόπο με τον οποίο κινούνταν στο παιχνίδι. Προφανώς θεώρησε ότι ο κόσμος έκρινε τους παίκτες με βάση το πώς ανταποκρίνονται στους ανταγωνιστικούς ρόλους, που απαιτεί ένα παιχνίδι επιβίωσης και επιδίωξης της νίκης (ομαδικής ή ατομικής) και υποτίμησε το μάλλον κοινωνικά απροσδόκητο, που συνέβη με το ελληνικό "Survivor": ότι οι θεατές, δηλαδή η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, έκρινε τους παίκτες ως να βρίσκονται στην κανονική ζωή και όχι σε συγκεκριμένες συνθήκες, με συγκεκριμένους κανόνες και απαιτήσεις, σαφώς πολύ διαφορετικές από την φυσιολογική καθημερινότητα. Σε έναν επαγγελματικό χώρο για παράδειγμα δεν είναι αποδεκτό να προσπαθείς να υπερκεράσεις τους συναδέλφους, που ίσως είναι και φίλοι σου, με κάθε τρόπο για να κερδίσεις την προαγωγή, αλλά σε ένα παιχνίδι επιβίωσης εκ των πραγμάτων πρέπει να κερδίσεις 23 άγνωστους τύπους, μέσα σε τέσσερις μήνες για να πάρεις εσύ το έπαθλο.

Όταν ο Χανταμπάκης βρέθηκε στον κανονικό κόσμο και άρχισε να επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και να παρακολουθεί το διαδίκτυο, κατάλαβε τι ακριβώς γινόταν. Και αυτό που γινόταν ήταν δύσκολο να το αποδεχθεί.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρησή του!

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com