13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Έξω φρενών η παραγωγή του "Survivor" αλλά και ο ΣΚΑΪ με την διαρροή της είδησης της οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου

shareit!

Ποια τα νέα μέτρα και τι θα συμβεί την Κυριακή;

Τέλος μπαίνει στις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο με πρωτοβουλία της ανώτατης διοίκησης του ΣΚΑΪ αλλά κυρίως του τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι που εμφανίζεται εξοργισμένος με την διαρροή της είδησης της οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους! Η Ειρήνη Κολιδά επιστρέφει στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης: Επώνυμος και ο πατέρας του Στέλιου Χανταμπάκη

Σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη και το προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr, αποχώρηση που δεν είναι 100% τελεσίδικη καθώς μέχρι αργά χθες το βράδυ οι παραγωγοί έκαναν τα πάντα για να παραμείνει η τραγουδίστρια στο παιχνίδι για ένα και μόνο λόγο: Να διαψευσθεί πανηγυρικά η διαρροή. Βέβαια οι ενέργειες δεν σταμάτησαν εκεί: Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποια άτομα ενημερώθηκαν ότι λύνεται η σύμβασή τους ενώ σε κάποιους άλλους έγιναν αυστηρότατες συστάσεις μετά από πολύωρη "ανάκριση" που έγινε για το spoiler. Η επικοινωνία πλέον με την Αθήνα όλων των συντελεστών θα είναι περιορισμένη και ελεγχόμενη. Όσοι από τους τεχνικούς και λοιπούς συντελεστές παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο θα υπογράψουν νέα σκληρότατα ιδιωτικά συμφωνητικά εχεμύθειας με ρήτρες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εάν αποδειχθεί ότι παραβιάστηκαν.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com