Τα αρώματα Dolce & Gabbana δυναμώνουν τη γκάμα προϊόντων του ομίλου C.A.Papaellinas


Τα αρώματα Dolce & Gabbana δυναμώνουν τη γκάμα προϊόντων του ομίλου C.A.Papaellinas

Αποκλειστική διανομή των προϊόντων της στην κυπριακή αγορά

Η Beaute Prestige International (BPI), διαχειρίστρια εταιρεία των αρωμάτων και καλλυντικών Dolce & Gabbana, εμπιστεύθηκε τον όμιλο C.A.Papaellinas για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της στην κυπριακή αγορά. Με τη νέα σημαντική συνεργασία δυναμώνει σημαντικά η γκάμα προϊόντων του ομίλου στην κυπριακή αγορά.

Ο οίκος Docle & Gabbana πρωταγωνιστεί από το 1985 στην βιομηχανία της μόδας και των ειδών πολυτελείας. Ο έντονος ιταλικός του χαρακτήρας ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Η συλλογή αρωμάτων του οίκου είναι εξίσου επιτυχημένη, με πολλές διακρίσεις και διεθνή βραβεία. Οι σειρές The One, Light Blue, Pour Femme, Pour Homme και Dolce φέρνουν στους απαιτητικούς καταναλωτές τον αντισυμβατικό αλλά ταυτόχρονα αυθεντικό κόσμο των Dolce & Gabbana. Το 2017 τα αρώματα Light Blue Eau Intense και The One EDT έρχονται να εμπλουτίσουν τη συλλογή των Dolce & Gabbana και να προσφέρουν νέες αισθησιακές συγκινήσεις.

Ο όμιλος C.A.Papaellinas επιλέγει προσεκτικά καταξιωμένα brands και προϊόντα που δίνουν περισσότερες επιλογές ποιότητας στον καταναλωτή και, πάνω απ’ όλα, κάνουν τη ζωή καλύτερη!

Tags Dolce & Gabbana, C.A.PAPAELLINAS, αρωμα, Ομορφια, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1733 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3475 s // Total time: 2.5208 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X