Mango Committed: Μία capsule αειφόρα συλλογή


Mango Committed: Μία capsule αειφόρα συλλογή

Ρούχα με μίνιμαλ αισθητική φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον

Η Mango, μέσα στα πλαίσια του project Take Action, παρουσίασε αυτή τη σαιζόν την δημιουργία της συλλογής Mango Committed.

Το project Take Action περιλαμβάνει ενέργειες που στόχο έχουν να δημιουργήσει η εταιρία ένα επιχειρηματικό πλάνο βασισμένο σε αειφόρα κριτήρια και περισσότερες διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον.  Στο πλάνο της Mango θα περιλαμβάνει μελλοντικά κι άλλες πρωτοβουλίες πάνω στον τομέα αυτό.

Όσο για την συλλογή Mango Committed, πρόκειται για μία capsule συλλογή φτιαγμένη από αειφόρα υλικά, που περιλαμβάνει 25 γυναικεία και 20 ανδρικά ενδύματα, σε μίνιμαλ ύφος -με τις καινοτόμες φόρμες και τα volumes να κυριαρχούν-, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες στο mango.com και σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως.


      
Τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για την eco-friendly αυτή κολεξιόν είναι το οργανικό και ανακυκλωμένο βαμβάκι, ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας και Tencel, για τη βαφή των οποίων έχουν χρησιμοποιηθεί φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια σε μία παλέτα ουδέτερων χρωμάτων. Όλα τα ρούχα της συλλογής φέρουν διεθνή πιστοποιητικά, που εγγυώνται την αειφόρα προέλευσή τους και αναφέρουν τα εργοστάσια στα οποία έχουν κατασκευαστεί.

Στις λήψεις του Josh Olins ποζάρουν τα διάσημα μοντέλα Raquel Zimmermann και Mathias Lauridsen, ενώ η Aleksandra Woriniecka έχει αναλάβει το styling της καμπάνιας Mango Committed. Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Maison Gaudet που βρίσκεται στο Tourrettes-sur-Loup της Γαλλίας, ένα οργανικό κομψοτέχνημα κατασκευασμένο από τον Ούγγρο αρχιτέκτονα Antti Lovag.

Tags mango, μόδα, Mango Committed


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4472 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3755 s // Total time: 2.8226 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X