H Σχολή Μοντέλων Diva Models τώρα και στην Πάφο


H Σχολή Μοντέλων Diva Models τώρα και στην Πάφο

Είναι ίσως το μεγαλύτερο Πρακτορείο και Σχολή Μοντέλων στη Κύπρο. Το σίγουρο είναι ότι οι Σχολές Μοντέλων Diva έχουν αναδείξει όλα τα γνωστά μοντέλα και τις παρουσιάστριες της κυπριακής τηλεόρασης.

Ο Ιδιοκτήτης της Σχολής και Πρακτορείου Diva Models Παύλος Μεταξάς μας μίλησε για το νέο χώρο της σχολής στην Πάφο, την εκπαίδευση που προσφέρει η σχολή και τα οφέλη από τις σπουδές στο Diva  Models. 

Γιατί επελέξατε την Πάφο για να ανοίξετε νέα Σχολή;
Κάθε φορά που έρχομαι στην Πάφο βλέπω όμορφα κορίτσια και αγόρια. Η νέα γενιά προσέχει τον εαυτό της και ενδιαφέρεται για την μόδα. Εκανα τον περίπατο μου κάτω στο Λιμανάκι και με πλησίασε μία ομάδα από κορίτσια & αγόρια που με είχαν αναγνωρίσει. Μου ανάφεραν ότι η Πάφος χρειάζεται μία Επαγγελματική Σχολή Μοντέλων.

Γιατί κάποιος να φοιτήσει σε μία Σχολή Μοντέλων;
Οι Σχολές Diva δημιουργήθηκαν όταν πρίν χρόνια διαπιστώσαμε ότι τα μοντέλα που στέλναμε σε δουλειές δεν είχαν την κατάλληλη εκπαίδευση & συμπεριφορά. Κάποιος θα έρθει στη Σχολή μας για να μάθει σωστά πώς γίνεσαι Μοντέλο. Πολλοί νομίζουν ότι απλά ανεβαίνουμε στη πασαρέλα και … περπατάμε!

Τι γίνεται όταν πηγαίνεις σε μία προωθητική ενέργεια; Τι πρέπει να πεις; Πώς συμπεριφέρεσαι; Τι γίνεται όμως όταν θα πρέπει να δείξεις ένα κόσμημα, Γυαλιά Ηλίου, να βγάλεις ένα σακάκι και να περπατήσεις;  Τι γίνεται όταν θα πρέπει δείξεις ένα παπούτσι, να περπατήσεις δίπλα από άλλο μοντέλο; Τι κάνεις σε ένα δοκιμαστικό – casting για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να επιλεγείς σε μία επίδειξη;
Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Γι' αυτό έρχεσαι στη Σχολή  Diva για να εκπαιδευτείς από τους καλύτερους του Χώρου για να γίνεις σωστό μοντέλο. Παράδειγμα: Θα έδινες ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο της Formula One σε ένα άπειρο οδηγό;  Φυσικά και όχι. Με την ίδια λογική οι Σχεδιαστές Μόδας απαιτούν τα μοντέλα που θα φορέσουν τις δημιουργίες τους σε μία επίδειξη
όπως γνωρίζουν από modeling. Επίσης οι Φωτογράφοι απαιτούν τα  μοντέλα να γνωρίζουν από πόζες.

Είναι τυχαίο που το γνωστό Μοντέλο Κρίστυ Αγαπίου έγινε το πρώτο όνομα στο χώρο;
Φυσικά όχι. Η Κρίστυ ήρθε κοντά μας στα δώδεκα της. Εμαθε καλό modeling και είναι από τις λίγες που έχει εργαστεί και στο εξωτερικό.

Είναι τυχαίο που όλες οι παρουσιάστριες που ξεκίνησαν από το modeling ήταν Μαθήτριες ή Μοντέλα στο Diva;
Όχι επειδή εκπαιδεύτηκαν σωστά.

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα στη Πάφο;
Επιλέξαμε τα μαθήματα να γίνονται Σάββατο. Ξεκινάμε στις 8 Απριλίου με δύο τμήματα 10.00 π.μ-11.30 μ.μ και 11.30 π.μ – 1.00 μ.μ. Η πρώτη σειρά μαθημάτων θα είναι Απρίλιο με Ιούνιο. Ακολούθως Σεπτέμβριο με Ιούνιο 2018. Το κόστος είναι στα € 65,00 τον μήνα. Σαν κίνητρο όσοι μαθητές πληρώνουν στο πρώτο μάθημα του μηνός παίρνουν έκπτωση € 10,00.

Που στεγάζεται η Σχολή σας και ποιά είναι η εκπαιδεύτρια;
Η Σχολή στεγάζεται στην Σχολή Χορού Κούλλας Λάντας την οποία ευχαριστώ πολύ. Οδός Αυτοκράτορος Θεοφίλου 3. Εκπαιδεύτρια μας είναι ή Ναταλία Μαυρομουστάκη που είναι επίσης Εστεμμένη σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό και έμπειρο μοντέλο. Η Σχολή στελεχώνεται  από έμπειρους & πετυχημένους συνεργάτες όπως Κομμωτές, Μακιγιέρ, Φωτογράφους, Γυμναστές,
Αισθητικούς. Επελέξαμε οι συνεργάτες να είναι όλοι από την Πάφο για να δώσουμε μία δυναμική αλλά και να περάσουμε το μήνυμα
ότι η Πάφος μπορεί και έχει ότι χρειάζεται η βιομηχανία του modeling.

Πώς μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σας για να εγγραφεί;
Στο κινητό 99625660 οποιανδήποτε ώρα. Επίσης στο Facebook στο Diva Models & Event Agency ή στη προσωπική σελίδα της Ναταλίας στο Facebook: Nat Princesa.

Tags ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ, DIVA MODELS, παφος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4909 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4610 s // Total time: 2.9519 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X