Belle de Jour: Η νέα συλλογή της Ramona Filip


Belle de Jour: Η νέα συλλογή της Ramona Filip

Δείτε τις εικόνες

Αφήστε τα παραμυθένια σας όνειρα να ζωντανέψουν με τη μαγευτική συλλογή Ramon Filip που αντλεί εμπνευσμένη από πριγκιπικά φορέματα.
Φημισμένη για τις εκλεπτυσμένες σιλουέτες της και τα πολυτελή στοιχεία, η Ramona Filip εκφράζει την κλασική κομψότητα αγκαλιάζοντας τη θηλυκότητα και φλερτάροντας με το παιχνιδιάρικο πνεύμα φορεμάτων σχεδόν πριγκηπικών.

Η νέα συλλογή είναι ένα συνονθύλευμα δομημένων όγκων με μια επικάλυψη αναμνήσεων από τις πριγκίπισσες στα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων: φουντωτές φούστες, έξωμα διπλωμένα κολάρα, εντυπωσιακά μανίκια, αυστηρά chic pencil φορέματα, παιχνιδιάρικες mini tutu φούστες και μέσες διακοσμημένες με φιόγκους.


Κάθε κομμάτι, από τα υπέρκομψα φορέματα μέχρι τα λαμπερά jumpsuits της και τα παιχνιδιάρικα μίνι φορέματα, εκτελείται με προσοχή όμοια υψηλής ραπτικής. Ένα διαχρονικά κομψό δαντελένιο νυφικό ανακαλεί οράματα ευτυχισμένου τέλους, ενώ εξαίσια φορέματα, όταν επιλέγονται σε λευκό, μπορούν κάλλιστα να συνοδεύσουν τις πιο μοναδικές περιστάσεις της ζωής.

Η συλλογή είναι μια γιορτή χάρης, ερμηνευμένη από δαντέλες σε λευκό, μαύρο και μπλε χρώμα διακοσμημένες με πούλιες, και μια επιλογή από λαμπερά κομμάτια φτιαγμένα από μεταλλιζέ υφάσματα και θεϊκές πτυχώσεις. Ντελικάτες με την πρώτη ματιά, οι σιλουέτες διοχετεύουν επίσης ένα λαμπερό συναίσθημα μαζί με την αίσθηση της πραγματικά σύγχρονης γυναικείας φύσης. Μια συλλογή κατάλληλη για τις πριγκίπισσες του σήμερα.

Tags RAMON FILIP, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2544 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3638 s // Total time: 2.6182 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X