Νέο κατάστημα Perfect U στο Κίτι!


Νέο κατάστημα Perfect U στο Κίτι!

Ο κορυφαίος προορισμός στο χώρο της ομορφιάς επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων του

Νέο κατάστημα Perfect U άνοιξε και σας περιμένει στη Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 35 στο Κίτι! Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα στη Λάρνακα και το όγδοο παγκύπρια.

Όπως όλα τα καταστήματα Perfect U, έτσι και το νέο στο Κίτι διαθέτει μεγάλη σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, μακιγιάζ, πλούσια συλλογή αρωμάτων, τσάντες και αξεσουάρ. Προϊόντα που αναδεικνύουν και ικανοποιούν τις απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών αλλά και των ανδρών.

Η ποικιλία προϊόντων στα Perfect U εξελίσσεται και εμπλουτίζεται συνεχώς με επιλεγμένα προϊόντα από φημισμένες και καταξιωμένες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως είναι η γερμανική Sans Soucis, Ingrid Cosmetics, Paese Cosmetics, Delia Cosmetics, Bielenda Professional, Baylis & Harding και Tommy G. Εκτός από αυτά, διαθέτουν και τα δικά τους προϊόντα, ιδιωτικής ετικέτας με την ονομασία Perfect U.

Τα Perfect U συνδυάζουν υψηλή ποιότητα, εκπληκτικές τιμές, άριστη εξυπηρέτηση και μεγάλες προσφορές, όσα πρέπει να προσφέρει μια σύγχρονη και κορυφαία εταιρεία γι’ αυτό κερδίζουν συνεχώς την προτίμηση των καταναλωτών και παραμένουν σταθερά στην κορυφή.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 77 772 203.

Tags perfect u, beauty, Ομορφια, PERFECT U COSMETICS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8993 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3108 s // Total time: 3.2101 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X