Ερωτευόμαστε τρεις ανθρώπους σε όλη μας τη ζωή!


Ερωτευόμαστε τρεις ανθρώπους σε όλη μας τη ζωή!

Τον κάθε ένα για ξεχωριστό λόγο

Είναι μία κοινή πεποίθηση πως σε όλη τη ζωή μας ερωτευόμαστε πραγματικά τρεις φορές και κάθε μία από αυτές συμβαίνει για διαφορετικό λόγο και εξυπηρετεί έναν πολύ διαφορετικό σκοπό.

Η πρώτη αγάπη

Η πρώτη αγάπη συμβαίνει όταν είμαστε νέοι, μερικές φορές τόσο νέοι όσο την περίοδο που  είμαστε στο γυμνάσιο. Αυτή η αγάπη εκπληρώνει τα όνειρα της νεολαίας και εκπληρώνει τη ιδεαλιστική πίστη μας για το τι αναμένουμε να μας αρέσει - ακριβώς όπως τα παραμύθια.

Αυτή η αγάπη ικανοποιεί την ανάγκη μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της κοινωνίας. Κάνουμε άλμα σε αυτή την αγάπη ορμητικά πιστεύοντας ότι αυτό το πρόσωπο θα είναι η παντοτινή μας αγάπη. Αυτή η αγάπη εστιάζει περισσότερο στο πώς οι άλλοι μας βλέπουν σε αντίθεση με το πώς πραγματικά αισθανόμαστε.

Η δεύτερη αγάπη

Η επόμενη αγάπη, η δεύτερη, είναι η σκληρή. Αυτή είναι η αγάπη που μας διδάσκει μαθήματα για τους εαυτούς μας και τι πρέπει να αισθανόμαστε δίνοντας αγάπη. Αυτή η αγάπη φέρνει μαζί της μεγάλο πόνο - τον πόνο της απώλειας, την εξαπάτηση και τα ψέματα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της αγάπης πιστεύουμε ότι κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά, αλλά δεν είναι έτσι. Έχουμε την τάση να κρατήσουμε μία σταθερότητα, γιατί αυτή η σχέση είναι διαφορετική από την τελευταία. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση θα αισθανθείτε πόνο. Και αυτή η αγάπη θα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε από την επόμενη σχέση μας.

Η τρίτη αγάπη

Και η τρίτη είναι η αγάπη που ποτέ δεν βλέπεις να έρχεται. Εκείνη που συνήθως φαίνεται να είναι λάθος για μας και ότι καταστρέφει όποια ιδεώδη πιστεύαμε για την αγάπη. Αυτή είναι η αγάπη που έρχεται χωρίς να την επιδιώξουμε. Είναι το είδος, όπου η σύνδεση δεν μπορεί να εξηγηθεί, γιατί ποτέ δεν σχεδιάσαμε για αυτό.

Αυτή είναι η αγάπη όταν ταιριάξουμε με κάποιον χωρίς ιδανικές προσδοκίες σχετικά με το πώς κάθε άτομο θα πρέπει να ενεργεί, ούτε πίεση για να γίνει κάποιος κάτι άλλο από αυτό που είναι

Είμαστε απλά αποδέκτες για αυτό που είμαστε πραγματικά!

Tags αγαπη, ερωτας, σχεσεις, ζευγαρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5820 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2332 s // Total time: 2.8152 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X