L'Eau Bleue: Το νέο ανοιξιάτικο άρωμα του οίκου Miu Miu


L

Δίνει το έναυσμα, σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, για μια ολόκληρη, ξεχωριστή εμπειρία

Στο Miu Miu L'Eau Bleue, τη νέα φρέσκια παραλλαγή που εντάσσεται στην αρωματική οικογένεια του Miu Miu, η αρωματοποιός Daniela Andrier προκαλεί μια συγκεκριμένη στιγμή που μοιραζόμαστε όλοι: εκείνη την εμπειρία που κάθε χρόνο συμβαίνει, όταν, φαινομενικά από το πουθενά, συνειδητοποιούμε ότι έχει φθάσει η άνοιξη. Η αίσθηση είναι τόσο μικρή, τόσο λεπτή, και δύσκολα μπορεί να κωδικοποιηθεί. Είναι ένα συναίσθημα που μοιάζει μ’ ένα τσουλούφι των μαλλιών σας που πετάει στον αέρα. Μπορείτε να βρίσκεστε οπουδήποτε όταν σας αγγίζει: την αυγή στο κρεβάτι με το παράθυρο ανοιχτό στον αέρα, όταν επιταχύνετε στον αυτοκινητόδρομο με τον ήλιο στο πρόσωπό σας, όταν περπατάτε αργά τη νύχτα στο δρόμο της πόλης μετά από μια δυνατή βροχή, ή όταν το πρωί περπατάτε ξυπόλυτη στο δροσερό χορτάρι του υγρού κήπου.

Αυτή η αίσθηση της άφιξης, παρά τις ανεπαίσθητες υπενθυμίσεις της, είναι σχεδόν συντριπτική, γιατί προκαλεί κάθε στιγμή, κάθε ξύπνημα της άνοιξης, της ζωής σας. Αυτή η πλούσια ευωδιά των φρέσκων λουλουδιών, του λεπτεπίλεπτου κρίνου της κοιλάδας (lily of the valley), συναντά την αστραφτερή λάμψη της δροσιάς και το κάνει εθιστικό και εκλεπτυσμένο. Οι δροσοσταλίδες της αυγής πάνω στο πράσινο φύλλωμα τους μετριάζει τις βλεφαρίδες σας καθώς πιέζετε το πρόσωπό σας στο μπουκέτο. Στο βάθος διακρίνεται το διαφανές "τσίμπιμα" από το γλυκό άρωμα που αναδίδει το  αγιόκλημα. Και τότε μια άλλη εσάνς γεμίζει τη στιγμή: είναι ο βαθύς, υγρός, και ουσιαστικός πλούτος της γης, όπως ακριβώς αποβάλλει το λήθαργο του χειμώνα. Όπως η γη ζωντανεύει με την ένταση των μπαχαρικών. Αυτή είναι μια συγχορδία από Akigalawood, που ανεβάζει απεριόριστα τη δημιουργία, έχοντας πρωταρχικό ρόλο για την ιδανικότερη σύνθεση.

Η δύναμη του αρώματος Miu Miu L'Eau Bleue τονίζει την αίσθηση για το νέο ξεκίνημα, με μια ελπίδα αναγέννησης. Αυτό το άρωμα… δίνει το έναυσμα, σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, για μια ολόκληρη, ξεχωριστή εμπειρία. Με την φρεσκάδα και το παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του, το Eau de Parfum μετατρέπεται σε σύμβολο της θηλυκότητας και της σαγήνης που θα σας συνοδεύει σε κάθε βήμα σας αυτή τη νέα, τόσο αισθησιακή εποχή.

Αυτός ο λαμπερός αναβρασμός που έρχεται νωρίς την άνοιξη είναι και όλη η ουσία της εμπειρίας του Miu Miu L'Eau Bleue.

Ακολουθώντας την υπογραφή στο matelassé μπουκάλι του Miu Miu, το Miu Miu L'Eau Bleue επανεξετάζει το εικονικό μπλε, αλλά σε ένα αστραφτερό διαφανές γυαλί - και το λαμπερό φως διαθλάται μέσα από το πολύπλευρο, κυματιστό γυαλί, που φλερτάρει με το περιβάλλον του, προσθέτοντας αντανακλάσεις. Το λαμπερό γυαλί κλείνει με ένα υποβλητικό κίτρινο παστέλ δίσκο, που έχει τοποθετηθεί στην χρυσή κορυφή και που θυμίζει το λαμπερό κορίτσι του πρώτου αρώματος Miu Miu. Η έκπληξη εγκλωβίζεται σε ένα κομψό μπλε κουτί, που «αναδιπλώνεται» και μοιάζει με ένα δώρο που περιμένει να το ανοίξετε.

Tags Miu Miu L'Eau Bleue, Ομορφια, αρωμα, miu miu, perfume, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4184 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4644 s // Total time: 2.8828 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X