Μείναμε άφωνοι! Ο Ορέστης Τσανγκ "την έφερε" ακόμα και στην αδερφή του! [βίντεο]


Μείναμε άφωνοι! Ο Ορέστης Τσανγκ "την έφερε" ακόμα και στην αδερφή του! [βίντεο]

Τι αποκάλυψε η ίδια…

Ο Κινέζος από τη Θεσσαλονίκη παίκτης του Survivor, το οποίο προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, Ορέστης Τσανγκ, είναι ένας από τους συμμετέχοντες που σχολιάζονται έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά με την επιμονή του τις τελευταίες εβδομάδες να ψηφίζει προς αποχώρηση τη συμπαίκτριά του, Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Διαβάστε επίσης: Αυτή ήταν η πιο προβλέψιμη ψηφοφορία του "Survivor"

Η αδερφή του Ορέστη, Μαρία Τσανγκ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, όπου αποκάλυψε πως και η ίδια είχε κάνει δήλωση για το Survivor, λέγοντας: “Είχα δει το διαφημιστικό. Το λέω στον αδερφό μου και μου λέει “ψήνομαι, ας κάνω μια δήλωση”. Εγώ έκανα προς το τέλος, είχαν επιλέξει ήδη τον αδερφό μου...”

Διαβάστε επίσης: "Survivor": Τι άλλαξε στα στοιχήματα μετά τον καβγά στην ομάδα των "Διάσημων"

Όσον αφορά στο γεγονός πως ο αδερφός της κερδίζει συνεχώς την ατομική ασυλία, ανέφερε: “Γενικά εγώ τον βλέπω χαλαρό κι επειδή ξέρω ότι ο αδερφός μου αντέχει σε δύσκολες συνθήκες, πιστεύω ότι θα αντέχει. Ίσως να είναι πιο πολύ το ψυχολογικό κομμάτι του παιχνιδιού, η συμβίωση με τους άλλους που βγαίνουν κάποια άλλα πράγματα προς τα έξω. Γενικά είναι ήρεμος, ποτέ δεν δημιουργεί φασαρία. Είναι πολύ της υπομονής και της συγκέντρωσης, γι’ αυτό κερδίζει τις ασυλίες”.

Tags ορεστης τσανγκ, αδερφη, showbiz κύπρος, gossip, survivor, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7404 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2780 s // Total time: 3.0184 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X