10 πράγματα που δεν πρέπει να χάσεις αυτή τη βδομάδα


10 πράγματα που δεν πρέπει να χάσεις αυτή τη βδομάδα

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά event της εβδομάδας που πρέπει να δεις

Η εβδομάδα κρύβει πολλά όμορφα πράγματα για να κάνεις, να δεις και να ακούσεις και φυσικά να περάσεις υπέροχα, μέχρι να έρθει και πάλι το επόμενο σαββατοκύριακο, το οποίο περιμένεις με αγωνία.

Θέατρο, προβολές σινεμά, μουσική και πολλά όμορφα πράγματα που θα μας κάνουν να περάσουμε καλά κι αυτήν την εβδομάδα...

Προβολή της ταινίας Elle

Η ταινία 'Elle' του Paul Verhoeven, κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Ξενόγλωσσης Ταινίας και χάρισε στην Isabelle Huppert τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Η Michele μοιάζει ατρόμητη. Η ζωή της θα αλλάξει δια παντός όταν θα δεχτεί επίθεση μέσα στο ίδιό της το σπίτι. Αναζητά με μανία τον άντρα που εισέβαλε στη ζωή της, και το παιχνίδι που προκύπτει ανάμεσά τους, μπορεί να βγει εκτός ελέγχου ανά πάσα στιγμή.
Δευτέρα 13 Μαρτίου, Rio Cinema, Λεμεσός, 20.15.

Νίκος Πορτοκάλογλου και οι "Ευγενείς αλήτες"

O Νίκος Πορτοκάλογλου και οι "Ευγενείς Αλήτες" μαζί με την κιθάρα, το μπάσο και τα τύμπανα συνθέτουν τον ήχο των καινούριων τραγουδιών του, αλλάζοντας εντελώς και τα παλιά. Η μεγάλη δύναμη όμως αυτής της ομάδας είναι οι φωνές: έξι μουσικοί στη σκηνή, έξι φωνές. Καθεμιά ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Όλες μαζί μια μικρή χορωδία που εντυπωσιάζει! Στη συναυλία στη Λεμεσό θα συμμετάσχει η χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Λεμεσού και στη Λευκωσία η παιδική χορωδία δήμου Λατσιών.
Δευτέρα 13 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία 20.30. Πληρ. 22313010.

"Ανθρώπινα Όντα" του Μαρίνου Καρτίκκη

Η δουλειά, η οποία καταγράφεται με τρόπο μιλιμαλιστικό και με ανάλαφρες πινελιές μπογιάς, σκιαγραφεί τον άνθρωπο της σημερινής κοινωνίας. Όπως αναφέρει και ο ίδιος με λίγα λόγια, οι ήρωες του είναι "πλάσματα που περιφέρονται μέσα στο χώρο και στο χρόνο, με ή χωρίς σκοπό. Με όνειρα, στόχους, επιθυμίες, πράξεις, απογοητεύσεις. Και η ζωή συνεχίζεται. Όντα που ζουν και κινούνται, αναπνέουν και αγωνίζονται, επιβιώνουν και αναρριχώνται με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα. Υπάρξεις μοναχικές αλλά και αλληλοεξαρτώμενες. Σε μονάδες και ομάδες προχωρούν μέσα από συμπληγάδες… τυχαίες συναντήσεις, μοιραίες συναντήσεις… ανθρώπινα όντα που διψούν για επαφή, είτε για μια νύχτα είτε για μια ζωή. Επικοινωνία, αποδοχή, απόρριψη και πάλι απ΄την αρχή. Ανθρώπινα όντα, σώμα και ψυχή, ύλη που θέλει να μετουσιωθεί σε πνεύμα. Ικανοί για τις μεγαλύτερες υπερβάσεις αλλά και για τις πιο οδυνηρές καταβάσεις. Όντα αντιφατικά γεμάτα αδυναμίες αλλά και απεριόριστες δυνατότητες. Γιατί αν η ανθρώπινη ιστορία είναι από την μια μια ιστορία βαρβαρότητας και από την άλλη μια ιστορία δημιουργικότητας, πνευμα­τικότητας, αλληλεγγύης, στοργής και φαντασίας".
Εγκαίνια Δευτέρα 13 Μαρτίου, γκαλερί Opus, Λευκωσία, 19.30. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 25 Μαρτίου. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, διασκεδαση, εκδηλωση, μουσικη, σινεμα, τεχνη, Θεατρο, συναυλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6596 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4377 s // Total time: 3.0973 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X