Έγινε 18 ετών και οι super διάσημοι γονείς του ευχήθηκαν με το πιο συγκινητικό τρόπο


Έγινε 18 ετών και οι super διάσημοι γονείς του ευχήθηκαν με το πιο συγκινητικό τρόπο

Ο λόγος για...

Είναι ο πρώτος από τα τέσσερα παιδιά τους, και γεννήθηκε λίγους μήνες πριν τον γάμο τους. Ο μικρός, ήδη πολύ γνωστός και ο ίδιος, έγινε 18 ετών και οι περήφανοι γονείς του φυσικά δεν άφησαν αυτή τη σπουδαία μέρα χωρίς να το γιορτάσουν. Γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες του πρωτότοκου τους, και παραδέχθηκαν ότι είναι ευλογημένοι που έχουν έναν τόσο ταλαντούχο γιο!
Ο λόγος για τους David και Victoria Beckham που γιόρτασαν τα 18α γενέθλια του Brooklyn. Πρώτος ο μπαμπάς, δημοσίευσε στον λογαριασμό του μία φωτογραφία του ίδιου να κρατά τον νεογέννητο γιο του, σχολιάζοντας "18 χρόνια πριν τέτοια μέρα αυτός ο μικρός τύπος ήρθε στη ζωή μας. Το να πούμε ότι είμαστε ευλογημένοι είναι λίγο".Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: "Από την πρώτη μέρα ποτέ δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Ο μόνος τρόπος να αποκοιμηθεί ήταν να τον βγάζω βόλτα με το αυτοκίνητο και να ακούει Boyzone... Ευτυχώς τώρα πια κοιμάται όλη νύχτα χωρίς τραγούδια... Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ειναι περήφανος που στην καριέρα του είχε τον γιο του να μεγαλώνει μαζί του, και είναι ακόμη πιο περήφανος που έχει γίνει ένας όμορφος, έξυπνος και ευγενικός άνθρωπος. Τέλος, έγραψε: "Χρόνια Πολλά, τώρα μπορείς επίσημα να πάς τον μπαμπά για ένα ποτό στην παμπ".

Στη συνέχεια δημοσιεύσε ακόμη μία φωτογραφία που ευχόταν στον καλύτερο του φίλο στο μεγάλο τους αγόρι!

H Victoria έφτιαξε μια συλλογή 13 φωτογραφιών και τις δημοσίευσε ως ένα μικρό βιντεακι, που έδειχνε τον γιο της σε διάφορες πόζες από την παιδική του ηλικία.

Στο ίδιο πλαίσιο με τον σύζυγό της, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο του και έγραψε πόσο περήφανη είναι για τον χαρακτήρα του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ευχήθηκε στο μεγάλο του αδερφό και ο Romeo λέγοντας ότι πάντα τον πρόσεχε. 

Tags victoria beckham, David Beckham, brooklyn beckham, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1467 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3612 s // Total time: 2.5078 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X