3 νέα bar μας βγάζουν για ποτό στη Λευκωσία


3 νέα bar μας βγάζουν για ποτό στη Λευκωσία

Για κοκτέιλ, κι άλλα κοκτέιλ...

Το κέντρο της πόλης τελευταία μάς εκπλήσσει συνεχώς. Και πάντα ευχάριστα.

Και μια βόλτα σε αυτό ήταν αρκετή για να ανακαλύψουμε τους δύο νέους "θησαυρούς", το Jigger και το FortyTwo Bar, ενώ ένα πέρασμα από την Έγκωμη, "βοήθησε" ώστε να πέσουμε πάνω στο Frames.

Τρία νέα μπαράκια, λοιπόν, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για έξοδο με φίλους στην πρωτεύουσα.

Με διαφορετικό "χαρακτήρα" το καθένα, σίγουρα θα βρεις εκείνο που ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σου και σε κάνει να περνάς ωραία με καλή παρέα.

Μάλιστα, ένα πέρασμα και από τα τρία θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις ευκολότερα ποιο (ή ποια) θα γίνει το επόμενο στέκι σου.

Jigger
Η νέα προσθήκη στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄, είναι ένα καθαρόαιμο cocktail bar. Ο λόγος για το καλαίσθητο Jigger, που βρίσκεται πάνω από το 48 Bistro. Εδώ θα έλθεις αν είσαι λάτρης των cocktail, αφού στα 4 station του, μόνο αυτά σερβίρονται, εξ ου και το όνομα του χώρου, που στη γλώσσα των μπαρ, πάει να πει μεζούρα. Το μενού που δημιούργησε ο Βάκης Σταυρή, είναι απλό και ουσιαστικό: περίπου 30 cocktail από τα οποία σχεδόν τα μισά είναι signature με 4 από κάθε βάση (π.χ. ουίσκι, ρούμι, gin κ.λπ.). Ανάμεσά τους το Devil's Jigger με blend από ρούμια, τροπικά φρούτα και σερβιρισμένο σε ποτήρι tiki. Hana Omidori, στα γιαπωνέζικα σημαίνει "Η μελωδία των λουλουδιών" αλλά στο Jigger είναι το cocktail με βάση το τζιν και νότες της Άπω Ανατολής, όπως yuzu και λικέρ πεπόνι. Αν σου αρέσει το ουίσκι, πάρε το Golden Appetite, με το οποίο ο Βάκης κέρδισε τον Παγκύπριο Διαγωνισμό και αν βρίσκεσαι σε παιχνιδιάρικη διάθεση, πάρε το Skittles με βότκα, φράουλα και φυσικά, καραμέλες Skittles. Μας αρέσει και η λίστα με τα long cocktail, σερβιρισμένα σε ποτήρια balloon, μια μορφή gin 'n' tonic, με λίγα συστατικά και γαρνιτούρες, καθώς και τα κλασικά όπως το Pisco Sour και το Negroni που σερβίρονται με διακριτικές πινελιές.
(22664848) Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 48, Λευκωσία. Δ- Σ (εκτός Τρ & Κ), 17.00-01.00 (Παρ-Σ 20.00-02.00). Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Μπαρ, διασκεδαση, bar, go out, drink


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1017 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3913 s // Total time: 2.4930 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X