Clinique: Συνδύασε το κραγιόν με τα κοσμήματα σου


Clinique: Συνδύασε το κραγιόν με τα κοσμήματα σου

 Όταν ντύνεστε λοιπόν, μην σκέπτεστε τα δύο ως ξεχωριστά θέματα

Χρειάζεται να έχει κάποιος ταλέντο για να μπορεί να δημιουργήσει μια εμφάνιση κατάλληλη για πάρτι όταν έχουν να συνδυάσουν πολλά στοιχεία - ποικιλία αξεσουάρ, τολμηρό μακιγιάζ, φορέματα για κοκτέιλ, γόβες κ.λπ. Πραγματικά, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε πηγαίνοντας σε ένα πάρτι, είναι να εμφανιστείτε μοιάζοντας με μια μπάλα της ντίσκο.

H σχεδιάστρια κοσμημάτων Alona Shelemy, με έδρα το Λονδίνο -ειδήμων στον συνδυασμό μετάλλων-λέει ότι το ένα πράγμα που πάντα πρέπει να κοιτάζουμε στην εμφάνιση μας, είναι αν το κραγιόν μας ταιριάζει με τα κοσμήματα μας. Όταν ντύνεστε λοιπόν, μην σκέπτεστε τα δύο ως ξεχωριστά θέματα. Αντίθετα, κάντε ένα βήμα προς τα πίσω και κοιτάξτε στον καθρέφτη για να δείτε κατά πόσο φαίνονται να ανταγωνίζονται μεταξύ τους ή αν αλληλοσυμπληρώνονται δημιουργώντας ένα ενιαίο, αρμονικό στυλ. "Λατρεύω να επιλέγω αποχρώσεις του κραγιόν που είτε ταιριάζουν με τα κοσμήματα μου για μια διακριτική εμφάνιση  ή δημιουργούν αντίθεση για μια έντονη εμφάνιση η οποία μαγνητίζει τα βλέμματα με ορθό τρόπο" μας λέει.



Η έμπνευση της Alona σχεδιάζοντας την νέα της σειρά κοσμημάτων η οποία φέρει και το όνομα της, ByAlona, πηγάζει από τις αγορές στο Μαρόκο, την τέχνη και τις νέες τάσεις στην μόδα και στο σχέδιο."Κάθε συλλογή έχει πολλές πηγές έμπνευσης τις οποίες συνδυάζω και δημιουργώ μια γενικότερη διάθεση,» μας λέει. Δεν μας εκπλήσσει το ότι η ίδια προσωπικά πειραματίζεται με όσο το δυνατόν περισσότερες και διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν. Πιο κάτω μερικοί αγαπημένοι συνδυασμοί κοσμημάτων με αποχρώσεις κραγιόν της Alonas,  κατάλληλοι για κάθε γιορτή.



Κόκκινο ματ #lipstick + ασημένια αξεσουάρ= Rocker Chic                                                                

"Τα ασημένια αξεσουάρ συνδυασμένα με κόκκινο κραγιόν έχουν ένα ροκ χαρακτήρα που αγαπώ-τολμηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση" μας λέει η Alona. Δοκιμάστε Pop Matte Lip Colour + Primer σε απόχρωση Ruby Pop, συνδυασμένο με διάφορα τολμηρά, ασημένια δακτυλίδια.

Όσο για το πώς να διαλέξετε το ιδανικό κόκκινο κραγιόν: "Συχνά, ψάχνω στο Google, φωτογραφίες διασημοτήτων με τις οποίες έχουμε τον ίδιο χρωματικό τόνο, για να πάρω μια αίσθηση για το πια κόκκινη απόχρωση φαίνεται πιο καλά" μας παραδέχεται. Για περισσότερη βοήθεια στο πώς να γίνεται αυθεντία στα κόκκινα χείλη, δοκιμάστε αυτές τις επαγγελματικές συμβουλές και τεχνάσματα.             

Γυμνό + Χρυσό= Κλασσικά Cool                                                                                                      

(Από τους πιο υπέροχους συνδυασμούς το ….) Λίγα πράγματα συνδυάζονται καλύτερα από το  χρυσό (χρώμα) και τα διακριτικά χείλη. "Λατρεύω το πώς φαίνεται συνδυασμένο το γυμνό μαζί με το χρυσό. Βρίσκω ότι αλληλοσυμπληρώνουν και κολακεύουν το ένα το άλλο" μας  λέει. "Αν φοράω διάφορα χρυσά κοσμήματα, τότε θα προτιμήσω τα γυμνά χείλη με λίγο gloss έτσι ώστε η συνολική εμφάνιση να είναι απαλή και όμορφη, παρά over-the-top".

Τα χρυσά κοσμήματα έχουν ένα κλασικό vibe και παρομοίως, τα γυμνά χείλη είναι μια επιλογή που ποτέ δεν αποτυγχάνει. Δοκιμάστε Pop Lacquer Lip Colour + Primer σε Nude Pop. Μόλις βρείτε την απόχρωση που ψάχνετε για τα χείλη σας,  τότε μπορείτε να διασκεδάσετε, συνδυάζοντας την με αξεσουάρ. Επιλέξτε χρυσά, τολμηρά σκουλαρίκια που θα κάνουν τους πάντες να σας κοιτάξουν δύο φορές εκείνο το βράδυ.                                                                                          

Ροζ + Ροζ Χρυσό= Όμορφο και Θηλυκό                                                                                         

Εάν αισθάνεστε πιο επιφυλακτικές, τότε διαλέξτε μια ήπια απόχρωση για τα χείλη και τα αξεσουάρ σας έτσι ώστε να αντανακλούν τη διάθεσή σας. "Τα ροζ χείλη και ο ροζ χρυσός αλληλοσυμπληρώνονται με ένα ιδιαίτερα λεπτό (ντελικάτο) αλλά λεπτομερή τρόπο", λέει η Alona.  Μπορείτε να δείτε ότι έγινε προσπάθεια να συνδυαστεί η συνολική εμφάνιση, χωρίς να είναι υπερβολική. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αισθανθείτε όμορφα και θηλυκά "Για να δοκιμάσετε αυτή τη σαγηνευτική εμφάνιση, δοκιμάστε το Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer σε Cake Pop ή Petal Pop".


 

Tags Clinique, LIPSTICK, LIP GLOSS, beauty, make-up, makeup, Ομορφια, κραγιον, ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0602 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3432 s // Total time: 2.4034 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X