6 υπέροχες επιλογές για έξοδο στη Λεμεσό


6 υπέροχες επιλογές για έξοδο στη Λεμεσό

Τα αγαπημένα bar-resto της πόλης έχουν στυλ και χαρακτήρα που μας αρέσει

Σε ένα bar/restaurant, θα πας για να φας καλό φαγητό αλλά θα μείνεις και πιο μετά για να απολαύσεις το ποτό σου, κρασί και φυσικά cocktail. Αυτά είναι τα αγαπημένα μας στη Λεμεσό.

Dionysus Mansion
Σικ bar-resto με πανέμορφη καταπράσινη αυλή και ζεστό εσωτερικό χώρο με σύγχρονη διακόσμηση, που το κάνουν ακόμα πιο ζεστό η πέτρα και το τζάκι. Τις καθημερινές παίζει lounge και house μουσική, ενώ τις Παρασκευές και το Σάββατο οι ρυθμοί ανεβαίνουν με DJ.
Resto: Σερβίρει ελληνική και κυπριακή δημιουργική κουζίνα, όπως το ραβιόλι γεμιστό με μανιτάρια, σάλτσα γραβιέρας και λάδι τρούφας (€9).
Bar: Από το μπαρ προτείνουν το Dionysus Gin and Tonic με celery bitters, φρέσκο κόλιανδρο και διάφορα άλλα αρωματικά (€7).
(25222210) Οδός 16ης Ιουνίου 5, Δ-Κ 12.30-23.00 (κουζίνα).

Do Wine & Dine
Ο νικητής των Time Out Eating Awards 2016 στην κατηγορία Café-Bar-Restaurant βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα αρχιτεκτονικά κτίρια στην παραλιακή της Λεμεσού. Εκτός από τον κυρίως χώρο, κάτω υπάρχει μεγάλο πριβέ δωμάτιο, με τζάκι, αναπαυτικούς καναπέδες και μεγάλα τραπέζια. Τα σαββατοκύριακα κυρίως διοργανώνουν διάφορα event με jazz συνήθως μουσική, ενώ τις καθημερινές η ατμόσφαιρα είναι πιο lounge.
Resto: Η κουζίνα είναι μοντέρνα δημιουργική μεσογειακή, με πιάτα όπως την πάπια με μούρα και σάλτσα κρασιού με πουρέ και λαχανικά (€19.70).
Bar: Απόλαυσε το Do Whiskey Sour, me malt whiskey, κρασί και λεμόνι (€9).
(25020056) Αμαθούντος 50Ε, Pearl Building, Άγιος Τύχωνας, Δ-Κ 08.00-24.00 η κουζίνα (τις καθημερινές σερβίρει πρόγευμα μέχρι τις 12.00 και Σ/Κ brunch μέχρι τις 15.00). Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, drinks, bars, διασκεδαση, ποτο, Μπαρ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5075 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3626 s // Total time: 2.8701 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X