To ΤimeOut γιορτάζει 15 χρόνια με 15+1 δώρα


To ΤimeOut γιορτάζει 15 χρόνια με 15+1 δώρα

Γεύσεις, αρώματα, θέατρο, σινεμά, μουσική και εκδρομές σε όλο το νησί. 15 χρόνια ανακαλύπτουμε για εσένα, την Κύπρο καθημερινά!

Το περιοδικό Time Out, ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, γιορτάζει τα 15χρονά του και κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ένα τεύχος απόλυτα εορταστικό.

Σ’ αυτό η ομάδα του περιοδικού φτιάχνει και σου παρουσιάζει το δικό της σετ μενού από τα αγαπημένα της εστιατόρια σε ολόκληρο το νησί! Επίσης, κάνει αναδρομή και παρουσιάζει τα πιο ξεχωριστά αφιερώματα και έρευνες που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες του μέχρι σήμερα.

Το αγαπημένο περιοδικό γιορτάζει και χαρίζει 15+1 μεγάλα δώρα! Γράψε την ευχή σου στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook (facebook.com/timeoutcy) και λάβε μέρος στην κλήρωση που θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις 1 ταξίδι στη Μάλτα με την Emirates, καθώς και διαμονές στα πολυτελή ξενοδοχεία Londa, Annabelle και Grecian Park. Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό αλλά και για τα 15 χρόνια του Time Out Cyprus μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Ακόμα, στο εορταστικό τεύχος που κυκλοφορεί, θα δεις 15+5 μέρη για να φας brunch και να ταξιδέψεις στα 15 καλύτερα αγροτουριστικά της Κύπρου, με tips για μια αξέχαστη διαμονή.

Την αγάπη του το περιοδικό μας την επιστρέφει απλόχερα, γιατί εσύ ανέδειξες το Time Out στην κορυφή των μηνιαίων περιοδικών της Κύπρου, με 75.540 αναγνώστες μέσο όρο κάθε μήνα και με ανοδική πορεία 18,4%, για όλο το 2016, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της τελευταίας έρευνας αναγνωσιμότητας της RAI Consultants.

Tags διαγωνισμος, δωρα, time out cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2676 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4140 s // Total time: 2.6816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X