Πώς να πετύχεις ό,τι θέλεις τη ζωή σου;


Πώς να πετύχεις ό,τι θέλεις τη ζωή σου;

Συνέντευξη με την η Τζιλ Δούκα, ΜΒΑ, PCC, διεθνούς φήμης coach

Με βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την International Coaching Federation, η Τζιλ Δούκα, ΜΒΑ, PCC και διεθνούς φήμης coach έρχεται να μας μιλήσει για το πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και πιο ευτυχισμένοι ηγέτες, μέσω του coaching. Η πρώτη Ευρωπαία σύμβουλος αυτό-βελτίωσης και επιχειρήσεων που επιλέχθηκε να μιλήσει σε συνέδρια TEDx για το πώς να ξεκλειδώσουμε το πλήρες των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε μια απόλυτα ευλογημένη και ισορροπημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή, είναι μαζί μας σήμερα για να μοιραστεί μυστικά επιτυχίας, μέσα από μια πορεία ζωής που έχει αναφερθεί στο New York Bestseller του Jack Canfield, The Success Pricniples #1 coach της Αμερικής.

Κ. Δούκα, ασχολείστε με το coaching εδώ και αρκετά χρόνια. Πείτε μας, τί ακριβώς είναι και πώς μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή μας;
Τ.Δ. Πράγματι, έχω κάνει πάνω από 1600 ώρες coaching σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, celebrities και ανθρώπους που θέλησαν να πάνε τη ζωή τους στο παρακάτω- ένα πιο ευτυχισμένο και επιτυχημένο παρακάτω. Το coaching θα μπορούσα να πω ότι είναι μια διαδικασία μέσα από την οποία κάποιος ανακαλύπτει τους τρόπους που θα τον βοηθήσουν να πετύχει ένα στόχο του, ανοίγοντας τον “ασκό του Αιόλου”, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, βγαίνουν από μέσα υπέροχα ταλέντα και δεξιότητες που δεν πίστευε καν ότι είχε.

Όσο αφορά το leadership coaching, απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες;
Τ.Δ. Σε καμία περίπτωση. Με τον όρο “ηγέτης” εννοούμε οποιονδήποτε είναι υπεύθυνος για μια ομάδα ανθρώπων. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, την πρώτιστη μορφή κοινωνίας και ομάδας, την οικογένεια. Η μητέρα λοιπόν που είναι υπεύθυνη για το μεγάλωμα των παιδιών και την ευημερία της οικογένειας είναι ένας ηγέτης. Οι πράξεις της, αλλά και οι συμπεριφορές της, έχουν αντίκτυπο στα μέλη αυτής της όμορφης ομάδας. Με το leadership coaching θα μάθει πώς να διαχειρίζεται τις όποιες κρίσεις, πως να αντιμετωπίζει τον ίδιο της τον εαυτό και πως να βρει εσωτερική γαλήνη, μεταξύ άλλων, κάνοντας όχι μόνο εκείνη άλλα και τους ανθρώπους γύρω της ευτυχισμένους. Όντας καλύτερος ηγέτης στο σπίτι του, καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κοινότητά του, την επιχείρησή του και γιατί όχι, τη χώρα του. Αλλά για αυτά και άλλα πολλά, θα μιλήσουμε εκτενέστερα στο προσεχές σεμινάριο που διοργανώνουμε την Κυριακή 5 Μαρτίου στο Hilton Cyprus, όπου θα χαρούμε να σας δούμε όλους, να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωριστούμε από κοντά.

Τι να περιμένουμε από το Coaching Workshop Cyprus;
Είναι ένα δωρεάν σεμινάριο 3 ½ ωρών, εισαγωγικό στο πρόγραμμα Coaching Training της Global Academy of Coaching. Το πρόγραμμα είναι το μοναδικό coaching certificate στην Κύπρο και ένα από τα 2 στην Ελλάδα που είναι διαπιστευμένο από την International Coach Federation- Παγκόσμια Ομοσπονδία Coaching. Το σεμινάριο θα είναι  γεμάτο με διαδραστικές ασκήσεις και δραστηριότητες, που απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του χρησιμοποιώντας τα αποθεματικά του εαυτού του και τολμώντας να βγει από τη ζώνη άνεσης του. Με τη δική μας ενθάρρυνση και τις κατάλληλες γνώσεις και τα εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης που θα του παρέχουμε, θα μάθει εργαλεία για να δημιουργήσει την ζωή που θέλει.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μια και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο  https://www.eventbrite.com/e/coaching-workshop-cyprus-tickets-31757597830

Μάθετε περισσότερα για το Coaching Certification πρόγραμμα στο: www.globalacademyofcoaching.com

Tags jill douka, life coach, workshop, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2561 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2102 s // Total time: 2.4664 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X