Μάθετε τα μυστικά του λευκού χαμόγελου


Μάθετε τα μυστικά του λευκού χαμόγελου

Διαβάστε αναλυτικά

Τα μυστικά για ένα λευκό χαμόγελο, μοναδικές εκπτώσεις αλλά και δώρα μοιράζει η ομάδα των προϊόντων λεύκανσης δοντιών iwhite κατά τη διάρκεια των προωθητικών ημερών  #iwhitesmiledays που ξεκίνησαν ήδη να πραγματοποιούνται σε φαρμακεία και υπεραγορές σε όλη την Κύπρο.

Για τις επόμενες εβδομάδες η ομάδα iwhite θα βρίσκεται στις πιο κάτω υπεραγορές στις οποίες τα προϊόντα iwhite θα διατίθενται με 20% έκπτωση:   

• 18 & 25 Φεβρουαρίου στην υπεραγορά Μετρό στη Λάρνακα

• 25 Φεβρουαρίου και 5 Μαρτίου στην υπεραγορά Ιωαννίδης στη Λακατάμεια

Παράλληλα, ένα μικρό δωράκι iwhite θα δίδεται σε όλους όσους αγοράσουν προϊόντα της σειράς. Ολες οι προωθητικές ενέργειες θα ανακοινώνονται στην σελίδα της iwhite Cyprus στο Facebook

Η σειρά iwhite αποτελείται από τρία προϊόντα: το σύστημα λεύκανσης iwhite, την οδοντόκρεμα και το στοματικό διάλυμά.

iwhite Instant: είναι μια εύκολη και κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλής στη χρήση θεραπεία που μπορεί να γίνει στο σπίτι. Η συσκευασία περιέχει 10 λεπτά, εύκαμπτα, προγεμισμένα μασελάκια που εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και μέγιστη απόδοση. Το ειδικό gel λεύκανσης είναι ασφαλές και άμεσα αποτελεσματικό. Η εφαρμογή γίνεται και στην άνω και κάτω οδοντοστοιχία, ταυτόχρονα, για 20 λεπτά την ημέρα για άμεσο αποτέλεσμα, έως και 8 τόνους λευκότερα δόντια. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 συνεχόμενες ημέρες για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ή εναλλακτικά, όποτε κριθεί απαραίτητο.

iwhite Instant οδοντόκρεμα λεύκανσης:  με «τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης» η οποία αφαιρεί λεκέδες και λευκαίνει σε βάθος είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Το ενεργό συστατικό PAP λευκαίνει και καθαρίζει αποτελεσματικά, οι εξειδικευμένοι μικροκρύσταλλοι καθαρισμού απομακρύνουν λεκέδες και κηλίδες προσφέροντας έντονη λάμψη, ενώ τα ενεργά πολυφωσφορικά σωματίδια προστατεύουν τα δόντια από τη δημιουργία λεκέδων κι έχουν άμεσο αποτέλεσμα λεύκανσης.

iwhite Instant Στοματικό διάλυμα λεύκανσης δοντιών: Έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά και να διασφαλίσει το λευκό χαμόγελό για περισσότερο διάστημα. Εκτός από την τεχνολογία τριπλής δράσης περιέχει κι άλλα ενεργά συστατικά, όπως φθόριο, το οποίο ενδυναμώνει τα δόντια.

Τα προϊόντα iwhite διατίθενται στα φαρμακεία και σε επιλεγμένες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο από την εταιρεία Lifepharma μέλος του Ομίλου Ιακωβίδη, Για τη χρήση τους συνίσταται και η συμβουλή του οδοντίατρού σας.

Tags iwhite, χαμογελο, δόντια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0251 s // Total time: 0.0255 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X