Το Clarins Body Lift Cellulite Control τώρα ονομάζεται Body Fit!


Το Clarins Body Lift Cellulite Control τώρα ονομάζεται Body Fit!

Ένα προϊόν που προχωρεί ακόμα περισσότερο στην βελτίωση των αποτελεσμάτων για το περίγραμμα του σώματος

Το καινούριο όνομα και φόρμουλα ευθυγραμμίζεται πλήρως με την 'υγιεινή φιλοσοφία' της Clarins η οποία περιλαμβάνει ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής για την επίτευξη ενός γυμνασμένου σώματος.

Η νέα ανακάλυψη από τα εργαστήρια της Clarins βοήθησε στην δημιουργία της ιδανικής φόρμουλας για το περίγραμμα του σώματος που βοηθά τα λιποκύτταρα να αποκτήσουν ένα κανονικό επίπεδο δραστηριότητας. Ένα νεύμα στην θηλυκότητα, το νέο μπουκάλι αντικατοπτρίζει τις σέξι καμπύλες μια ισορροπημένης σιλουέτας. Νέο σχήμα, νέα αρχή για αυτό τον πρωταθλητή της βελτίωσης του περιγράμματος σώματος.

Για όλες τις γυναίκες που θέλουν να μειώσουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες για ανάκτηση μιας λεπτής και καλύτερα σχηματισμένης σιλουέτας, κάθε μέρα. Το Body Fit σχηματίζει από την αρχή την σιλουέτα χάρις στην ‘ανορθωτική’ του δράση. Συσφίγγει, λειαίνει και ενισχύει μια πιο όμορφη εμφάνιση δέρματος, αποτελέσματα που φαίνονται!

Η ελαφριά, ροζ υφή του από αυτό το καινούριο cream-gel απορροφάται άμεσα και δεν ξηραίνει το δέρμα. Αφήνει το δέρμα απαλό, τονωμένο και απόλυτα ενυδατωμένο.

Tags Σώμα, Ομορφια, body, beauty, Clarins Body Fit, clarins, Body Fit


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5229 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2214 s // Total time: 2.7443 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X