Τζώρτζια Παναγή: "Έκλαψα πολύ με αυτό που έγινε" [βίντεο]


Τζώρτζια Παναγή: "Έκλαψα πολύ με αυτό που έγινε" [βίντεο]

Όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη

Η Τζώρτζια Παναγή μετά την αποχώρησή της από το “Ξαναδέστε τους” και την επιστροφή της στο νησί μας, πραγματοποίησε ταξίδι “αστραπή” στην Αθήνα προκειμένου να παρευρεθεί στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Διαβάστε επίσης: Τζώρτζια Παναγή: "Η παραγωγή του Ξαναδέστε τους μου έλεγαν να προσέχω τι λέω"

Η νεαρή παρουσιάστρια κλήθηκε να μιλήσει για την αποχώρησή της από την εν λόγω εκπομπή, λέγοντας: “Πιστεύω ότι δεν ευθύνεται ένα άτομο για τα χαμηλά νούμερα μιας εκπομπής. Είναι όλη η ομάδα που έχει ένα ποσοστό βάρους. Ο κόσμος επιλέγει το τι θα δει στην τηλεόραση. Μια εκπομπή που δεν πάει καλά πρέπει να περιορίσει και το μπάτζετ της. Γενικά μια εκπομπή που έχει χαμηλά νούμερα πρέπει να περιοριστεί όσο γίνεται περισσότερο”.

Διαβάστε επίσης: O Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση για την απομάκρυνση της Τζώρτζια Παναγή από τον Alpha και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο μέλος της ομάδας

Κατόπιν, εξέφρασε το πώς η ίδια διαχειρίζεται τις “στραβές”, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου, θα κλάψω πολύ”. Όσον αφορά στα μελλοντικά της σχέδια, είπε: “Προς το παρόν θα επιστρέψω Κύπρο, εκτός αν γίνει κάποια ανατροπή”. Δείτε το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappit.gr:

Tags τζώρτζια παναγή, showbiz κύπρος, gossip, Θέμος Αναστασιάδης, ξαναδεστε τους


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7683 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2471 s // Total time: 3.0154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X