15 ζαχαροπλαστεία που θα ερωτευτείς


15 ζαχαροπλαστεία που θα ερωτευτείς

Γλύκανε… κυριολεκτικά το ταίρι σου ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου

Ο Άγιος Βαλεντίνος-για όσους τον γιορτάζουν δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία αλλά είναι μία μέρα που θα την ζήσεις με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου και θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Άσε τους εγωισμούς και γίνε ρομαντικός με το ταίρι σου και… γλύκανέ το στην κυριολεξία με τα γλυκά που θα βρεις σ' ένα από τα 15 ζαχαροπλαστεία που σου προτείνει το Time Out.

Λαχταριστές τούρτες, πάστες, cupcakes, macaroons, μπισκότα, σοκολατάκια και όλα όσα θα σου γλυκάνουν ακόμη περισσότερο αυτή την ξεχωριστή ημέρα των ερωτευμένων.

Boutique Patisserie
Το γουστόζικο
Ένα γουστόζικο μαγαζάκι στην Νίκης με υπέροχες συσκευασίες και ολόφρεσκα γλυκά για όλα τα γούστα. Ειδικά για τους ερωτευμένους θα βρεις εντυπωσιακές τούρτες και cupcakes για το ταίρι σου.
(22100333) Λεωφόρος Νίκης 7Δ&7Ε, Λευκωσία

Kalopesas
Ο σοκολατοποιός
Κλασική πλέον αξία στον τομέα της ζαχαροπλαστική στη Λευκωσία. Υπέροχα σοκολατάκια, σοκολατοδημιουργίες, σιροπιαστά, cakes, τούρτες και χειροποίητες σοκολάτες που θα σου μείνουν αξέχαστες.
(22878177) Λυκαβηττού 2, Αρχάγγελος, Λευκωσία

Swiss Cottage
Το πολυμορφικό
Το κα΄ταστημα που φτιάχνει ταυτόχρονα νόστιμα γλυκά και φαγητό με υπέροχα μπέργκερ αλλά και πάστες. Σαγήνευσε τον αγαπημένο/η σου με μία φινετσάτη τούρτα σοκολάτας από το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο.
(22426061) Λεωφόρος Νίκης 19A Λευκωσία.

Leonidas
Ο διεθνής
Η παγκοσμίου φήμης σοκολατερί που πρόσφατα άνοιξε και στη Στασικράτους σου προτείνει υπέροχα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς σε διάφορα χρώματα και γεύσεις για τον αγαπημένο σου και όχι μόνο.
(22420400) Στασικράτους 18c, Λευκωσία & (22512424) Λεωφ. Στροβόλου 99, Λευκωσία.

Tags VALENTINES DAY, food news, φαγητο, Γλυκο, ζαχαροπλαστειο, SWEET, αγιος βαλεντινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2017 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4107 s // Total time: 2.6124 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X