50 μαγαζιά για να διασκεδάσεις την Τσικνοπέμπτη!


50 μαγαζιά για να διασκεδάσεις την Τσικνοπέμπτη!

Με μουσική, κρεατικά, μεζεδάκια και καλή παρέα υποδεχόμαστε το τριώδιο σε όλη την Κύπρο!

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και φέτος πέφτει στις 16 Φεβρουαρίου, δηλαδή την επόμενη Πέμπτη και η μέρα αυτή αποτελεί την αφετηρία του καρναβαλιού, άρα τέτοια μέρα δεν απολαμβάνουμε μόνο κρέας και τσίκνα, αλλά και μπόλικη διασκέδαση. Πάμε λοιπόν να ανεβάσουμε όρεξη και κέφι με όλα εκείνα τα μέρη που μπορούμε να διασκεδάσουμε στην Κύπρο.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Καράφα και μεζές
Η νέα άφιξη στον τομέα ταβέρνα θα μας διασκεδάσει με τον καλύτερο τρόπο την τσικνοπέμπτη. Ένα αναπαλαιωμένο πετρόκτιστο κτήριο στην Αγία Βαρβάρα μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο χώρο εστίασης με εκλετκό μεζέ και ζωντανή μουσική. Φέτος την Τσικνοπέμπτη θα είναι μία πολύ καλή επιλογή για το βράδυ.
(22107197) Ρήγα Φεραίου 7, Αγία Βαρβάρα

RetroΚαταστάσεις
Το χαριτωμένο μαγαζάκι RetroΚαταστάσεις είναι ένας όμορφος, ζεστός χώρος για παρεϊστικη έξοδο, χαλαρή διάθεση και φυσικά νόστιμο φαγητό που άνοιξε πρόσφατα στα Λατσιά. Εδώ θα γευτείς ελληνικό μεζέ σε συτνδυασμό με την κυπριακή κουζίνα ενώ θα απολαύσεις και ζωντανή μουσική.
(99085600) Νεφέλης 10, Λατσιά (δίπλα από Lemon Park), Λευκωσία.

Estia Music Dine Bar
Ένας ακόμη καινούργιος χώρος στη Λευκωσία που συνδυάζει το καλό φαγητό με τη διασκέδαση με το δικό του σχήμα και τη ζωντανή μουσική. Το μενού περιλαμβάνει μεζέδες και καλή μουσική από το σχήμα του μαγαζιού. Μία ακόμη καλή επιλογή για την τσικνοπέμπτη.
(22313324) Αντιστάτηγου Ευάγγελου Φλωράκη, Αγλαντζιά, Λευκωσία.

Το Σπήλαιο
Το βραβευμένο στα Time Out Eating Awards 2015 ταβερνάκι στη Δευτερά θα μας «τσικνήσει» με τις νοστιμιές του, τους μεζέδες του και τα γευστικά είδη σχάρας του.
Η παρέα θα μπορεί να διασκεδάσει και με ζωντανή μουσική που θα προσφέρει το κατάστημα
(22622024) Αναστάση Λεβέντη 2Α, Δευτερά.

Στοά του Δημήτρη
Γνωστός για τα μεζεδάκια και τα πιάτα του σίγουρα αποτελεί μία καλή επιλογή για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.
(22343030) Διγενή Ακρίτα 28Ε

Αντίπεινα
Θα λειτουργεί από τις 20.30 μέχρι τις 03.00 με την 6μελή ορχήστρα του Παρασκευοσάββατου που αποτελείται από τους Μάριο Χαραλάμπους, Πανίκο Λοϊζίδη, Αντρέας Ευστατίου, Φλώρα Κωνσταντίνου, Μιχάλη Λεβέντη και μαέστρο τον Μάριο Σκέντο. Διασκέδαση και καλό φαγητό με τον γνωστό καλό μεζέ του μαγαζιού.
(99157577) Νέας Έγκωμης 26, Έγκωμη.

Πιρόγα
Το κέφι ανεβαίνει ακόμη περισσότερο την Τσικνοπέμπτη στο δημοφιλές πλέον μαγαζί της πρωτεύουσας την Πιρόγα. Εκεί σε περιμένουν 20 εκλεκτά πιατάκια με μεζεδάκια, αναρόκρεμα και μπακλαβάς για επιδόρπιο. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική και διασκέδαση στο φουλ.
(70003121) Λεωφόρος Ευαγόρου 17Α. 20.30-02.30

Διαβάστε ολοκληρωμένο το άρθρο στο TimeOut Cyprus.

Tags τσικνοπεμπτη, food news, φαγητο, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3272 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3808 s // Total time: 2.7080 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X