5 ψαγμένες προτάσεις για τους Βαλεντίνους μας!


5 ψαγμένες προτάσεις για τους Βαλεντίνους μας!

Πώς θα περάσεις με το ταίρι σου την πιο ερωτική μέρα του χρόνου στη Λευκωσία

Μετά από ενδελεχή έρευνα και φυσικά πολλή σκέψη, βρήκαμε και σου προτείνουμε τους 5 πιο "ασφαλείς" τρόπους για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Σκεφτόμενοι κιόλας ότι τα καυτά κόκκινα εσώρουχα -ούτε καν τα μαύρα- δεν είναι πια στη μόδα, όπως δεν είναι στη μόδα ούτε οι ανθοδέσμες με τα σχεδόν μαραμένα τριαντάφυλλα... τότε είμαστε σίγουροι ότι βαδίζουμε στο δρόμο το σωστό!

Πρέπει να την ψάξεις αλλιώς για να τον/την κάνεις να σε εκτιμήσει...

ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ...

HUSH Boutique Spa
Στο HUSH Boutique Spa (στον υπέροχο αυτό χώρο που έχει δημιουργηθεί με προσοχή στη λεπτομέρεια) μπορείς να πατήσεις το 'Pause' και να θυμηθείς το πώς είναι να αγαπάς τον εαυτό σου, το σώμα και το δέρμα σου. Η ομάδα της Φρόσως Αντωνίου, η οποία έκανε το πάθος και την αγάπη της επάγγελμα και το βλέπει κάποιος στο χαμόγελο και τα μάτια της όταν μιλά γι' αυτό, έχει καθιερώσει το HUSH ως το Νούμερο 1 Boutique Spa της πρωτεύουσας.
Προτεραιότητα του HUSH Boutique Spa είστε εσείς, η άψογη εξυπηρέτησή σας, καθώς και η ανώτατη ποιότητα σε υπηρεσίες και προϊόντα, και αυτό το επιβεβαιώνουν οι πιστοί πελάτες του καθώς επίσης και οι καθημερινοί καινούργιοι θαυμαστές του. Είναι το άψογο περιβάλλον, ο επαγγελματισμός, η πολυτέλεια και η προσοχή στη λεπτομέρεια που κάνουν το HUSH μοναδικό. Δεν υπάρχουν τεχνάσματα και περιορισμοί, όλα θα είναι άψογα. Οι υπηρεσίες του και οι άνθρωποι του σε κρατούν πιστό στο HUSH, και αυτό είναι σπουδαίο.

Valentine's Day: Για τη γιορτή της αγάπης και των ερωτευμένων συστήνουμε το υπέροχο Couples Massage 60 λεπτών στην τιμή των €70 (ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του Time Out) και 1 Complementary Award Winning Champagne. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.hushboutiquespa.com, στο Facebook αλλά και στο Instagram, και θα βρείτε κι άλλες μοναδικές εκπλήξεις και προσφορές.
Στο HUSH Boutique Spa η εμπειρία είναι εξαιρετική, τα αποτελέσματα αληθινά.

ΓΙΑ BON VIVEUR...

Atelier

Ένα παλιό αρχοντικό του περασμένου αιώνα το οποίο βρίσκεται σε ένα στενό δρομάκι της παλιάς Λευκωσίας, μεταμορφώθηκε σε ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο γαλλικής γαστρονομίας και φιλοσοφίας, με επιρροές από τη διεθνή κουζίνα, που συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά των παριζιάνικων bistro και των μικρών ρεστοράν της Κεντρικής Ευρώπης. Το μενού του αλλάζει συνεχώς, με πιάτα που βασίζονται πάντα στα φρέσκα εποχιακά υλικά και που φτιάχνονται με πολλή αγάπη. Στον ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό του χώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα απολαύσεις ένα ρομαντικό γευστικό ταξίδι για δύο.
(22262369) Αρχαγγέλου Μιχαήλ 3, 1011 Τρυπιώτη, Λευκωσία. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus
 

Tags διασκεδαση, αγιος βαλεντινος, VALENTINES DAY, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6556 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3394 s // Total time: 2.9950 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X