Η πρώτη φωτογραφία της Madonna με τα δίδυμα που υιοθέτησε


Η πρώτη φωτογραφία της Madonna με τα δίδυμα που υιοθέτησε

Κάνει το γύρο του διαδικτύου

Την επιθυμία να υιοθετήσει παιδί έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Τις τελευταίες μέρες οι φήμες έγιναν πιο έντονες και χθες η Madonna τις επιβεβαίωσε ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία με την ίδια να κρατάει από το χέρι τα δύο δίδυμα κοριτσάκια από το Malawi που υιοθέτησε. 

"Μπορώ και επίσημα να ανακοινώσω ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας των δίδυμων αδελφών από το Malawi και είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είναι μέλη της οικογένειάς μας! Είμαι βαθιά ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους από το Malawi που βοήθησαν αυτό να γίνει πιθανό και παρακαλώ τα media να σεβαστούν την την προσωπική μας ζωή αυτή τη μεταβατική περίοδο" έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την πιο πάνω φωτογραφία. 
H 58χρονη τραγουδίστρια επίσης ευχαρίστησε και όλους εκείνους που υποστήριξαν αυτή της την απόφαση, "Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους, την οικογένειά μου και τη μεγάλη ομάδα μου για όλη την υποστήριξη και την αγάπη!".

Διαβάστε επίσης: Madonna: Θα γίνει ξανά μητέρα στα 58 της χρόνια

Η ίδια στη συνέχεια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ακόμη μία φωτογραφία με ορφανά παιδιά από το Malawi παροτρύνοντας τον κόσμο να ασχοληθούν εθελοντικά  και να βοηθήσουν οικονομικά τον οργανισμό που έχει αναλάβει να φροντίζει αυτά τα παιδιά. 

Tags madonna, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, διδυμα αδερφια, υιοθεσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3626 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3994 s // Total time: 2.7620 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X