Βασικά tips για μακιγιάζ από την Τερέζα και την Ελιάνα!


Βασικά tips για μακιγιάζ από την Τερέζα και την Ελιάνα!

H Τερέζα Μάντη και η Ελιάνα Μανδρίδη εξηγούν τι μας ταιριάζει και πώς συνδυάζουμε τα στοιχεία τού μακιγιάζ μόνες μας.

H Τερέζα Μάντη και η Ελιάνα Μανδρίδη έχουν ένα χάρισμα… να μεταδίδουν ακόμη και σε μια κοπέλα που δεν γνωρίζει καθόλου από μακιγιάζ, μυστικά που να μεταμορφώνουν το πρόσωπό της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Στο στούντιό τους, το Kohl make up studio στη Λευκωσία, έχουν αρχίσει να παραδίδουν μαθήματα σε γκρουπ, για τα τρικ και την τέχνη που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα ώστε να βγαίνει από το σπίτι της με ένα πρόσωπο που της χαρίζει λάμψη και αυτοπεποίθηση. Αν σκεφτεί κανείς ότι μία γυναίκα μπορεί να δώσει για μία έξοδό της μέχρι και 70 ευρώ για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ, τότε σίγουρα αξίζει τον κόπο να μάθει τι της ταιριάζει και πώς να εφαρμόζει και να συνδυάζει τα στοιχεία τού μακιγιάζ μόνη της.

Τερέζα και Ελιάνα, από πού ξεκίνησε αυτή η ιδέα για μαθήματα μακιγιάζ;
Ε.: Ήταν μία επιθυμία φίλων και πελατισσών μας που το ζητούσαν εδώ και καιρό. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι οργανωμένα, ώστε να μπορούμε να δείχνουμε σε μικρά γκρουπ την τέχνη του μακιγιάζ χωρισμένου σε ενότητες.

Τι εννοείτε ενότητες;
Ε.: Μπορεί μία κοπέλα να ενδιαφέρεται για ένα συγκριμένο τομέα του μακιγιάζ, για παράδειγμα, το μακιγιάζ ημέρας ή μόνο το μακιγιάζ ματιών.
Τ.: Τα μαθήματα χωρίζονται σε ενότητες και μία από αυτές είναι το «Flawless skin». Μέσα από την ενότητα αυτή, κάθε κοπέλα μαθαίνει να κάνει μία σωστή βάση μακιγιάζ και επιπλέον της δείχνουμε πώς να επιλέγει το σωστό χρώμα για το δέρμα της και πώς να εφαρμόζει τη βάση, το concealer και τη loose powder. Επίσης, δείχνουμε πώς τονίζουμε τα ζυγωματικά και τις φωτοσκιάσεις του προσώπου. Άλλο μάθημα είναι το «Day make up», που αφορά στο καθημερινό μακιγιάζ, το οποίο θέλουμε να διαρκέσει όλη μέρα, να είναι φυσικό, απλό και γρήγορο. Επίσης, διδάσκουμε το «Flirty eyes», ένα μάθημα κυρίως για το eyeliner και την εφαρμογή της ψεύτικης βλεφαρίδας. Πολύ δημοφιλές μάθημα είναι το «Smokey eyes». Ενώ αυτού του είδους το μακιγιάζ είναι τεχνική που «μεγαλώνει» τα μάτια, γίνεται μόνο με ένα χρώμα σκιάς, γι’ αυτό και είναι πολύ απλή τεχνική και μπορεί να γίνει όχι μόνο με μαύρο, αλλά με οποιοδήποτε χρώμα και σε οποιαδήποτε ένταση θέλουμε. Τέλος, έχουμε ένα νέο μάθημα που ονομάζεται «Almondize», που σχετίζεται με το βραδινό make up των ματιών, αλλά γίνεται με συνδυασμό σκιών με έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού, ώστε να δοθεί ένα αμυγδαλωτό σχήμα.

Πώς γίνονται τα μαθήματα και πόσο διαρκούν;
Ε.: Γίνονται σε ένα μάθημα δύο ωρών σε γκρουπ 6-8 ατόμων. Την πρώτη ώρα γίνεται παράδοση και εφαρμογή της τεχνικής σε ένα μοντέλο. Ακολούθως, η κάθε κοπέλα εφαρμόζει μόνη της την τεχνική έχοντας τη βοήθειά μας όπου χρειάζεται. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται παρέχονται από εμάς, έτσι δεν χρειάζεται να φέρουν κάτι μαζί τους. Μερικές κοπέλες διαλέγουν ένα μάθημα, ενώ κάποιες άλλες συνδυασμό μαθημάτων ή και όλη τη σειρά. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, έμπειρες και άπειρες, ενώ έχουμε προγραμματίσει και σεμινάρια για επαγγελματίες. Επιπλέον, κάνουμε και προσωπικά μαθήματα εφόσον ζητηθεί. Όσον αφορά ώρες και ημέρες, μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες στο τηλέφωνο 22255336. Η σειρά μαθημάτων για το νέο χρόνο ξεκινά από τις 15 Ιανουαρίου.

Ποιο είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι Κύπριες στο μακιγιάζ;
Τ.: Το πιο συχνό λάθος γίνεται στο χρώμα της βάσης. Όταν αυτό είναι λανθασμένο, το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο, αφού το άτομο φαίνεται σαν να φορά μια μάσκα. 

Ποια χρώματα και τάσεις είναι trendy αυτήν την εποχή;
Τ.: Γενικότερα το smokey eyes, που έγινε κλασικό πια. Επικρατούν όμως διάφορες τάσεις φέτος το χειμώνα, όπως είναι το πιο φυσικό μακιγιάζ σε συνδυασμό με έντονα μάγουλα, για παράδειγμα, ροζ. Άλλη τάση είναι το gothic, χωρίς όμως πολύ έντονο μάτι. Σε αυτήν την περίπτωση το μάτι γίνεται σικ με γκρι αποχρώσεις και πιο μαλακό plum χρώμα στα χείλη. Τάση είναι και το κόκκινο κραγιόν, ενώ αυτόν το χειμώνα βλέπεις emerald green στα μάτια, που στη συγκεκριμένη περίπτωση υιοθετούνται πιο απαλές αποχρώσεις στα χείλη. Τέλος, υπάρχουν και οι σταθερές αξίες, όπως το eyeliner. Προτιμάμε, βέβαια, μεγάλη γραμμή στο eyeliner και το βάζουμε κυρίως το βράδυ, ενώ πολλές φορές υπάρχει συνδυασμός με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Πιστεύετε ότι με την οικονομική κρίση η γυναίκα θα κάνει οικονομία στα προϊόντα ομορφίας;
Τ.: Στα προϊόντα ομορφιάς βλέπουμε ότι οι πωλήσεις ανεβαίνουν. Μία γυναίκα δύσκολα θα στερηθεί το make up της και θα βγει άβαφη από το σπίτι. Προτιμά να μην αγοράσει κάποια ρούχα παρά να μην πάρει το κραγιόν της, μία μάσκαρα κ.λπ. Μάλιστα, μία έρευνα στην Αγγλία έδειξε ότι οι παραπάνω κοπέλες προτιμούν να στερηθούν ένα γεύμα παρά να μη βάλουν make up.
Ε.: Ας μην ξεχνάμε ότι η κοπέλα που ξέρει να μακιγιάρεται σωστά νιώθει αυτοπεποίθηση και σίγουρη για τον εαυτό της. Το ωραίο μακιγιάζ ανεβάζει τη διάθεση και αυτό είναι κάτι που όλοι θέλουμε στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Τι βασικά tips πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη;
Τ.: Για να επιλέξεις το σωστό χρώμα του make up δεν πρέπει να το δοκιμάζεις στο χέρι. Είναι πιο σωστό να δοκιμάζεται σε συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου, χαμηλά στη γνάθο, διότι πρέπει να είσαι σίγουρη ότι ταιριάζει και με το χρώμα του λαιμού. Μετά θα κάνεις τους διάφορους συνδυασμούς με το μπρόνζερ και το ρουζ για να δημιουργήσεις ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Επίσης, ο καθημερινός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός. Για να έχουν οι διάφορες κρέμες προσώπου αποτέλεσμα, πρέπει πρώτα να καθαρίζεται το πρόσωπο. Ακόμη και πριν βαφτείς θα πρέπει να καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Έτσι, πρώτα καθαρισμός, μετά ενυδατική κρέμα και ακολούθως βάψιμο. Αυτό δεν αλλάζει!


 

Tags τερέζα μάντη, ελιάνα μανδρίτη, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5845 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5908 s // Total time: 3.1753 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X