Στο Home & Deco για βιβλία Taschen


Στο Home & Deco για βιβλία Taschen

Στις 17 Φεβρουαρίου έχουμε ραντεβού με την ιστορία του διάσημου εκδοτικού οίκου Taschen στο Home & Deco.

Το Home & Deco διοργανώνει μια εκδήλωση αφιερωμένη σε ένα ανατρεπτικό όνομα στο χώρο των εκδόσεων, αυτό του γερμανικού εκδοτικού οίκου Taschen, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί άρρηκτα με βιβλία αφιερωμένα στην αρχιτεκτονική, το design, τη μόδα, την τέχνη, ακόμα και τον ερωτισμό.

Ο εκδοτικός οίκος ξεκίνησε την πορεία του το 1980, όταν ο 18χρονος τότε Benedikt, φανατικός συλλέκτης κόμικς, άνοιξε το πρώτο του μικρό κατάστημα πώλησης κόμικς στην Κολωνία, για να ακολουθήσει η πρώτη έκδοση του κόμικ Sally Forth. Από εκείνη την πολύ πρώτη έκδοση μέχρι τις τελευταίες εκδόσεις, σ' αυτή την 37χρονη πορεία, τα βιβλία του οίκου χαρακτηρίστικαν από την υψηλή αισθητική και την ιδιαίτερη θεματολογία. Βιβλία πρωτοποριακά, που μπήκαν σε κάθε σπίτι, χάρις στις προσιτές τιμές, και που έφεραν το αναγνωστικό κοινό πιο κοντά σε θέματα που άγγιζαν κυρίως την τέχνη, την αρχιτεκτονική, το design, και τα πρόσωπα που βρίσκονταν πίσω από όλα τα κινήματα και τις διεθνείς τάσεις σ' αυτούς τους τομείς. 

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στις 19.00 το απόγευμα, οι λάτρεις των βιβλίων του οίκου Taschen θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν μαζί τους σε μια παρουσίαση συντροφιά με καλό κρασί και μουσική εμπνευσμένη από τις ιστορίες των ίδιων των βιβλίων.

Info: Home & Deco, Λ. Ακροπόλεως 11 Λευκωσία, 17 Φεβρουαρίου, 19.00. 

Tags Taschen, Home & Deco, εκδόσεις, βιβλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5294 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3751 s // Total time: 2.9044 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X