Τα 10+1 events της εβδομάδας που αξίζει να πας


Τα 10+1 events της εβδομάδας που αξίζει να πας

Θέατρα, συναυλίες, τέχνη και πολλά ακόμα... 

Θεατρικές πρεμιέρες, μουσικά events και εικαστικές εκθέσεις που ξεχωρίζουν, μπορείτε να δείτε κι αυτήν την εβδομάδα που μόλις υποδεχθήκαμε!

Γι' αυτό κι εμείς φτιάξαμε έναν οδηγό με όλα τα σημαντικά που προγραμματίζονται αυτήν την εβδομάδα για να φτιάξεις κι εσύ το δικό σου πρόγραμμα!

Τρεις ψηλές γυναίκες
Στο έργο παρακολουθούμε τρεις γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά και ίδιες. Η γηραιότερη, 92 ετών βλέπει τη ζωή της να τελειώνει. Η πιο νέα, στα 26 της, με όλη την έπαρση της νιότης της, δεν μπορεί να ανεχτεί τη συμπεριφορά της ηλικιωμένης. Η άλλη γυναίκα, 52 ετών, δεν ανέχεται τη συμπεριφορά της μικρότερης προς τη μεγαλύτερη. Φροντίζει λοιπόν να της υπενθυμίζει ότι αυτό που αντικρίζει δεν είναι τίποτα άλλο από το ίδιο της το μέλλον.
Ο Άλμπι με σκληρότητα αλλά και με χιούμορ παρουσιάζει τον άνθρωπο και την πορεία του στη ζωή. Όλα αυτά που δείχνουν σημαντικά όταν είσαι νέος και τόσο ασήμαντα καθώς μεγαλώνεις. Όλα εκείνα που η έπαρση της νιότης αγνοεί, αλλά όσο μεγαλώνεις τα εκτιμάς.
Το έργο "Τρεις Ψηλές Γυναίκες" είναι αισιόδοξο ακριβώς γιατί είναι σκληρό και αληθινό. Ο άνθρωπος μπορεί πραγματικά να ζήσει μοναχά όταν θα έχει αντιληθφεί τη θνητότητά του, μόνο τότε μπορεί να υπάρξει αληθινά και ουσιαστικά.
"Όλα μου τα έργα μιλάνε για ανθρώπους που έχασαν το καράβι, που ξόδεψαν τη νιότη τους, που έφτασαν στο τέλος της ζωής τους μετανιώνοντας για πράγματα που δεν έχουν κάνει, αντί για πράγματα που έχουν κάνει. Πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι ζούνε τη ζωή τους, λες και δε θα πεθάνουν ποτέ." - Έντουαρντ Άλμπι (1928-2016).
Θα δοθεί μία πράσταση σήμερα 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό. Πληρ. 77777745.

Μάτι Εικονογράφησης με την Ιωάννα Φιλίππου
To Coco_Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, σε συνεργασία με την εικαστικό Ιωάννα Φιλίππου, προσφέρει κάθε Δευτέρα στους μικρούς του φίλους ένα μοναδικό εργαστήριο τέχνης, για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο δημιουργία και πολλή φαντασία. Με τη βοήθεια της Ιωάννας, τα παιδιά θα εξερευνήσουν τις διάφορες θεματικές που έχει επιλέξει η καλλιτέχνις μέσα από τους πίνακες της Λεβεντείου Πινακοθήκης και μαζί θα φτιάξουν όμορφες δημιουργίες εμπνευσμένες από τα βιώματά τους στο Μουσείο. Το εργαστήρι Το βασίλειο των ζώων, απευθύνεται σε ηλικίες 4-6 ετών.
Δευτέρες 6, 13, 20 Φεβρουαρίου 2017, 15:30-17:00. Κόστος: 50 ευρώ / 40 ευρώ για τα μέλη της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Δηλώσεις συμμετοχής στο education@leventisgallery.org ή στο τηλέφωνο 22668838 (Εκπαιδευτικά Προγράμματα & Ξεναγήσεις), Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-13:00 & 13:30-16:00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags μουσικη, τεχνη, Θεατρο, συναυλια, διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6266 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3590 s // Total time: 2.9856 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X