Και ναι! Μετά από 12 χρόνια μαθαίνουμε την πραγματική αιτία διαζυγίου Pitt-Aniston


Και ναι! Μετά από 12 χρόνια μαθαίνουμε την πραγματική αιτία διαζυγίου Pitt-Aniston

Και δεν είναι η Angelina Jolie

Πολλά έχουν γραφτεί για την Angelina Jolie και για το ότι εκείνη ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Brad Pitt και Jennifer Aniston όταν είχε συμπρωταγωνιστήσει μαζί με το γοή του Hollywood στην ταινία Mr & Mrs Smith. Και μπορεί τώρα ο Brad Pitt να βιώνει ήδη το δεύτερο διαζύγιο της ζωής του με την Jolie ωστόσο αυτό το πρώτο διαζυγίο που τότε, το 2005 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Hollywood συνεχίζει να απασχολεί μέχρι και σήμερα καθώς ετσι ξαφνικά, όπως μπήκε στη ζωή του η Jen, έτσι και βγήκε!

Διαβάστε επίσης: Angelina Jolie – Brad Pitt: Η πρώτη τους κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιο! 

Όσο, λοιπόν, ο κόσμος παρακολουθεί τις νέες εξελίξεις σχετικά με το διαζύγιό του με την Angelina Jolie, ένα πρόσφατο δημοσίευμα του radaronline αναφέρει πως εκείνη δεν υπήρξε ποτέ το τρίτο πρόσωπο στον πρώτο του γάμο. Ο Brad και η Jen είχαν δώσει ήδη τέλος στον έρωτά τους, όταν εκείνος γνώρισε την Angie στα γυρίσματα της ταινίας τους. Άρα κανένα τρίτο πρόσωπο και καμία απιστία δεν έδωσε τέλος στο πιο πολυσυζητημένο μέχρι τότε γάμο της διεθνούς showbiz. 

Διαβάστε επίσης: Brad Pitt: Η εμφάνιση – έκπληξη του στις Χρυσές Σφαίρες που ξεσήκωσε το κοινό! http://www.ilovestyle.com/article/73816/brad-pitt-i-emfanisi-ekplixi-toy-stis-hryses-sfaires-poy-xesikose-koino

Tags Brad Pitt, Angelina Jolie, jennifer aniston


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1699 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3492 s // Total time: 3.5191 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X