10 υπέροχες ιδέες για το weekend


10 υπέροχες ιδέες για το weekend

Κι αυτό το σαββατοκύριακο πάμε εκτός

Άλλο ένα σαββατοκύριακο βρίσκεται προ των πυλών, κι εμείς ετοιμαζόμαστε να το υποδεχθούμε με την καλύτερη διάθεση.

Κι αυτό το τριήμερο οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται είναι πολλές, γι' αυτό κι εμείς ψάξαμε, βρήκαμε αυτές που μας ενδιαφέρουν και σας τις συγκεντρώσαμε πιο κάτω!

Αυτές λοιπόν είναι οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από σήμερα Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Το μικρό πόνυ

Με το ολοκαίνουργιο έργο του Ισπανού Δραματουργού Πάκο Μπεθέρα «Το Μικρό Πόνυ» (πρώτη παρουσίαση τον περασμένο Φεβρουάριο στη Μαδρίτη), η Θεατρική Ομάδα Persona εγκαινίασε τη νέα Θεατρική Σεζόν 2016-17 με την παγκόσμια πρεμιέρα του έργου στην Κύπρο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Λέα Μαλένη, τη μετάφραση η Μαρία Χατζηεμμανουήλ, τα σκηνικά και κοστούμια ο Κωνσταντίνος Κουννής, τη μουσική η Στέλλα Χρήστου, το σχεδιασμό φωτισμού ο Βασίλης Πετεινάρης και το σχεδιασμό πολυμέσων ο Αιμίλιος Αβραάμ. Επί σκηνής ο Χάρης Χαραλάμπους και η Λέα Μαλένη.
Παρασεκυή 3 Φεβρουαρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: €15 (κανονικό), €12 (μειωμένο για φοιτητές, στρατιώτες, συνταξιούχους, ανέργους, μαθητές, θεατρικούς συντελεστές)
www.soldoutticketbox.com

Τρεις ψηλές γυναίκες

Η επιτυχία της παράστασης "Τρεις ψηλές γυναίκες" έγινε η αφορμή για να δοθούν άλλες τρεις έξτρα παραστάσεις στη Λευκωσία στις 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου στο θέατρο Δέντρο στη Λευκωσία.
Στο έργο παρακολουθούμε τρεις γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά και ίδιες. Η γηραιότερη, 92 ετών βλέπει τη ζωή της να τελειώνει. Η πιο νέα, στα 26 της, με όλη την έπαρση της νιότης της, δεν μπορεί να ανεχτεί τη συμπεριφορά της ηλικιωμένης. Η άλλη γυναίκα, 52 ετών, δεν ανέχεται τη συμπεριφορά της μικρότερης προς τη μεγαλύτερη. Φροντίζει λοιπόν να της υπενθυμίζει ότι αυτό που αντικρίζει δεν είναι τίποτα άλλο από το ίδιο της το μέλλον.
Ώρα: 20.30. Κρατήσεις: 96951314. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags go out, τεχνη, Θεατρο, μουσικη, διασκεδαση, εκδηλωση, παρασταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3353 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2441 s // Total time: 2.5794 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X