03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Λαμπερή επιδερμίδα πριν το weekend!

shareit!

Οι τρεις μάσκες της L' Oreal Paris που θα σε ξετρελάνουν…

Παρασκευή σήμερα και όλες μας περιμένουμε με ανυπομονησία το Σαββατοκύριακο το οποίο μας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πως θα σου φαινόταν, όμως, αν πριν από αυτό περιποιηθείς και την επιδερμίδα σου ανάλογα;

Προσωπικά πήρα στα χέρια μου μια από τις νέες μάσκες της L’ Oreal Paris που μου στάλθηκε πριν λίγες μέρες αφού ήθελα να ανανεωθώ και να νιώσω την επιδερμίδα μου καθαρή και λαμπερή.

Η νέα σειρά Pure Clay Masks περιλαμβάνει τρία διαφορετικά είδη Αργίλου, τον Καολίνη (καθαρή Άργιλος), που απορροφάει τις ακαθαρσίες και τα περιττά σμήγματα, την Άργιλο Μοντιμοριλολονίτη, με ισχυρή δράση κατά των ατελειών και την Μαροκινή Άργιλο Ghassoul, που συμβάλλει στον καθαρισμό της επιδερμίδας.

Εγώ δοκίμασα την Pure-Clay Mask Detox & Brighten με ενεργό άνθρακα για βαθύ καθαρισμό και λάμψη που είναι κατάλληλη για κανονική επιδερμίδα.

Οι άλλες δυο, η Exfoliate & Refining είναι με κόκκινα φύκια για απολέπιση και λείανση και είναι κατάλληλη για ξηρές και άτονες επιδερμίδες ενώ η Purify & Mattify με ευκάλυπτο προσφέρει καθαρισμό και ματ όψη και επιπλέον απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες.

Επέλεξε εκείνη που θα ικανοποιήσει τις δικές σου ανάγκες και μην ξεχνάς πως είναι πολύ σημαντικό μια φορά την βδομάδα (τουλάχιστον) να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας όλα αυτά που χρειάζεται για να νιώθουμε ανανεωμένες και όμορφα με την εξωτερική μας εμφάνιση.

Για ερωτήσεις και συμβουλές μπορείς να με βρεις και εδώ:

Instagram: @georgitsi

Facebook: Georgia Georgiou

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com