Τσάι θηλασμού


Τσάι θηλασμού

Νέο τσάι βοηθά στην παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Η πιο υγιεινή και φυσική εκδήλωση της φροντίδας σας προς το μωρό σας είναι ο θηλασμός. Το στρες και η μη επαρκής πρόσληψη υγρών ενδέχεται να μειώσουν τη δημιουργία γάλακτος. Αυτό το μείγμα δοκιμασμένων βοτάνων συμβάλλει στη δημιουργία γάλακτος και έχει ευεργετική επίδραση στη μητέρα και το παιδί.
Στο εκπληκτικό φυσικό τοπίο ανάμεσα στα βουνά του Tyrol (Αυστρία) έχει την έδρα της η Neuner’s, μια οικογενειακή επιχείρηση με παρουσία από το 1884. Η Neuner’s επικεντρώνεται στην «άριστη κατάσταση υγείας χάρη στη φύση». Αποτελεσματικά φυτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που βρίσκονται στο επίκεντρο της διατήρησης και της επανάκτησης της καλής κατάστασης της υγείας. Απολαύστε το λεπτό άρωμα και την 100% φυσική ευεργετική επίδραση με κάθε φλιτζάνι οργανικού φυτικού τσαγιού Neuner’s.

Χωρίς καφεΐνη, χωρίς ζάχαρη, με βότανα οργανικής καλλιέργειας, χωρίς τεχνητά χρώματα ή γεύσεις, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Τα δραστικά συστατικά και η γεύση πρέπει να προστατεύονται, για αυτό το σακουλάκι μας εσωκλείεται σε φάκελο που διατηρεί τη γεύση. Ιδανική ποσότητα ανά σακουλάκι, προσαρμοσμένη ανάλογα με την ποικιλία τσαγιού

Info: Μόνο στα φαρμακεία. Τιμή €5.30 για 20 σακουλάκια

Tags θηλασμος, kids, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0355 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3969 s // Total time: 3.4324 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X