10 Κύπριες που απέκτησαν παιδί πριν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας


10 Κύπριες που απέκτησαν παιδί πριν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Δείτε ποιες είναι…

Πολλές είναι οι επώνυμες Κύπριες που έγιναν μάνες πριν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή και που δεν τα ανέβηκαν ποτέ.

Εμείς βρήκαμε μερικές από αυτές που είτε έκαναν πολιτικό γάμο πριν έρθει το παιδί, είτε παντρεύτηκαν μετά την γέννηση του παιδιού τους αλλά και εκείνες που τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους με τον πατέρα του παιδιού τους.

Η Οφήλια ήρθε στον κόσμο στις 31 Μαρτίου του 2009 για να συμπληρώσει την ευτυχία της Μαρίας Φιακάς και του Νικόλα Νεοφύτου.  Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της δήλωσε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που επιθυμεί να κάνει.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Προορισμός Ευτυχία" Ευτυχία Ανδρέου και ο σύντροφός της, Μιχάλης Βασιλείου έγιναν γονείς στις 20 Απριλίου του 2016 την κορούλα της που πήρε το πρωτότυπο όνομα… Θίσβη.

Η Μαριάντα Πιερίδου και ο τότε σύντροφός της, Νέστορας Φωτιάδης έφεραν στον κόσμο τον γιο τους, Νικόλα στις 2 Μαρτίου του 2014.

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013 σε ιδιωτική κλινική της Νέας Υόρκης γέννησε η Σοφία Καρβέλα το πρώτο της παιδί, το Νίκο junior ενώ στο πλευρό της βρισκόταν ο σύντροφός της, Θανάσης Πανουργιάς. Το ζευγάρι το 2016 απέκτησε ακόμη ένα γιο, τον Νέστορα.

Η δημοσιογράφος, Κατερίνα Κωνσταντίνου το Μάρτιο του 2015 έγινε μανούλα και μαζί με τον σύντροφό της, Χρίστο Χριστοδούλου αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα Ευάγγελος.

Η ηθοποιός, Κωνστάντια Παύλου έγινε πρώτη φορά μανούλα στις 20 Δεκεμβρίου 2014 ενώ την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε στο facebook o Κώστας Σχοινιού. Η ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Φίλιο Φιλοκύπρου όταν ο γιος τους Ανδρέας ήταν 18μηνών.

9 μηνών ήταν ο γιος της Βίβιαν Νικολαϊδου, Μάξιμος όταν συνόδεψε την μητέρα του στα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της, Πάρη Σάββα. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους ωστόσο οι σχέσεις τους είναι άριστες.

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο η Δανάη Χρήστου και ο Μαρίνος Χαραλάμπους έγιναν γονείς στις 8 Δεκεμβρίου του 2014 αφού η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την πριγκίπισσα τους, Σμαράγδα! Το ζευγάρι ωστόσο προχωράει ξεχωριστά στη ζωή.

Τον Νοέμβριο του 2014 η παρουσιάστρια, Αλεξία Καρακάννα έγινε μανούλα ωστόσο τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Χριστοδούλου τον Οκτώβριο του 2015 έχοντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους, Αχιλλέα.

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2014 ήρθε στον κόσμο ο ξανθός άγγελος της Μαριλένης Σταύρου και του Πέτρου Σολωμού. Το ζευγάρι στις 21 Ιανουαρίου του 2017 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του τον γιο του, Ορφέα.

Tags διασημοι, ευτυχία ανδρεου, Κατερίνα Κωνσταντίνου, μαρια φιακα, μαριάντα πιερίδου, σοφια καρβελα, Κωνσταντια Παύλου, Δανάη Χρήστου, Βίβιαν Νικολαϊδου, Αλεξία Καρακάνα, Μαριλένη Σταύρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3390 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2521 s // Total time: 2.5911 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X