Ζευγάρι της κυπριακής showbiz είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και δεν το γνώριζε κανείς


Ζευγάρι της κυπριακής showbiz είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και δεν το γνώριζε κανείς

Ο λόγος για...

Δεν είναι νέος έρωτας καθώς οι δυο Ελλαδίτες ηθοποιοί είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και έναν χρόνο! Ο Παναγιώτης Καρμάτης, που γνωρίσαµε πριν από αρκετά χρόνια ως µικρό Βασιλάκη, γιο του Στέλιου Μάινα στην επιτυχηµένη σειρά "Μαύρα Μεσάνυχτα", ζει έναν µεγάλο έρωτα µε τη συνάδελφό του Μαρία Θωµά, η οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού στα "Δίδυμα Φεγγάρια".

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα "Real", έχει φροντίσει τον έναν και πλέον χρόνο που είναι µαζί να κρατήσει µυστική τη σχέση του. Βοήθησαν ιδιαίτερα και οι συνθήκες, µιας και όλο αυτό το διάστηµα, λόγω δουλειάς, έχουν εγκατασταθεί στο νησί μας, εκείνος στη Λεµεσό και εκείνη στη Λευκωσία. Ο Παναγιώτης πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά "Όσα δεν ξέρεις", που προβάλλεται στο ΡΙΚ. 


Η γνωριµία του ζευγαριού έγινε όταν και οι δύο συµµετείχαν στην παράσταση "Ευτυχισµένος πρίγκιπας", που ανέβηκε σε διασκευή και σκηνοθεσία της Τζόυς Ευείδη. Οι δυο τους ήρθαν αµέσως κοντά, από τις πρόβες για την παιδική παράσταση και σύντοµα το φλερτ κατέληξε σε σχέση. Αν και δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, συναντιούνται καθηµερινά και άλλες φορές µένουν στο σπίτι της 29χρονης ηθοποιού στη Λευκωσία και άλλες σε εκείνο του Π. Καρµάτη στη Λεµεσό. Οι δύο νεαροί ηθοποιοί µάλιστα έχουν συνεργαστεί και συνυπάρξει και σε διαδικτυακή εκποµπή, όπου παρουσίαζαν πολιτιστικά θέµατα.


 


 

Tags Παναγιώτης Καρμάτης, μαρία θωμα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6200 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3674 s // Total time: 2.9873 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X