Συναυλία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη


Συναυλία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη

Στη μουσική σκηνή RED την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με την ανατρεπτική σάτιρα του Γιάννη Ζουγανέλη, δίνει ξεχωριστό χρώμα σε κάθε τους κοινή εμφάνιση κι αφήνει πάντα το κοινό εκστασιασμένο. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα από εκείνα που θα συναντηθεί η τραγουδοποιΐα με την ελληνική ροκ, η συγκίνηση με την σάτιρα και γέλιο, οι μελοποιημένοι στίχοι με τον κοινωνικό προβληματισμό.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού  ο οποίος με κάθε ειλικρίνεια αφήνει ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα επί σκηνής. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο ενίοτε συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του όπως: "Πεθαίνω για Σένα", "Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας", "Τιτανικός", "Εφάπαξ", "Μάτια δίχως λογική", "Έλα ψυχούλα μου", "Διδυμότειχο Blues", "Νότος", "Ένας Τούρκος στο Παρίσι", "Πόσο σε θέλω" κ.α.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους απαράμιλλους Έλληνες καλλιτέχνες με  πολυδιάστατη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος  παίζει, σατιρίζει και τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο…! Προσκαλεί τους θεατές να επικοινωνήσουν με τα τραγούδια, πότε με γέλια και πότε με κλάμματα, σε μία διαδραστική παράσταση που πρωταγωνιστεί η επαφή, η χαρά, η αγάπη και η ψυχαγωγία. Ο "Ζούγας" (όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι μια και τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο) εκτός από το επιτυχημένο stand up comedy συγκινεί κι εντυπωσιάζει παίζοντας τραγούδια του όπως: "Στέλλα", "Φοβάμαι όλα αυτά", "Έρωτας είναι ο Γιάννης", "Μακρυμάλλης", "Γιαννάκη Ομορφόπαιδο" κ.α.

Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα  και τον Γιάννη Ζουγανέλη σε αυτήν την μουσική παράσταση συμμετέχουν:  αφενός η Παυλίνα Βουλγαράκη, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος,  το μυστήριο της φωνής & της ερμηνείας της που κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές με τα κομμάτια της ("Λίγο λίγο", "Λαβύρινθοι", "Φέρτα μου όλα πίσω" κλπ) και αφετέρου o Ιταλός κιθαρίστας Steve Tesser με απίστευτη καθαρότητα στο μουσικό του λόγο, συναρπάζει το κοινό με rock διασκευές κι όχι μόνον...

Παίζουν μαζί τους οι εξαίρετοι συνεργάτες μουσικοί: Άκης Αμπράζης στο μπάσο, ο παλιός "Τερμίτης" Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα και ο Γιάννης Πουρνάρας στο μπουζούκι.

Ο Λαυρέντης κι ο "Ζούγας" επικοινωνούν μαζί μας και χαρίζουν άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων. Με τραγούδια που γελάνε, με τραγούδια που σου κλείνουν το μάτι, με τραγούδια που σε βάζουν στην θέση σου και που απολογούνται…!

Tags γιάννης ζουγανέλης, λαυρέντης μαχαιρίτσας, συναυλια, μουσικη, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9777 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3530 s // Total time: 2.3307 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X