10 πιθανά σενάρια εξόδου, casual και νεανικά


10 πιθανά σενάρια εξόδου, casual και νεανικά

Μοντέρνα, ψαγμένα μαγαζιά, με ζωντάνια για έξοδο με την παρέα

Σύγχρονη ματιά και αισθητική στη διακόσμηση, μοντέρνος σχεδιασμός, εναλλακτικές επιλογές στο μενού, κεφάτα μαγαζιά, με χρώμα, στυλ, ζωντάνια και νεανικότητα σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για μοντέρνα και εντυπωσιακή διακόσμηση στους χώρους εστίασης της Κύπρου και να μην συμπεριλάβουμε στη λίστα μας το υπέροχο Skinny Fox (22256070) στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Λευκωσίας. Η επένδυση στους τοίχους -με τη λουλουδάτη, μπορντό ταπετσαρία- σε προϊδεάζει για τη χαλαρή διάθεση και φιλοσοφία του, ενώ η άνετη διαρρύθμισή του, σου δίνει το δικαίωμα να καθίσεις αραχτά με την παρέα σου για να απολαύσεις τη μουσική και το φαγητό που σου προσφέρει από το πρωί μέχρι αργά.

Τα μαγαζιά του κέντρου απέκτησαν τελευταία ένα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, έχουν στυλ και χαρακτήρα. Γι' αυτό αν δεν επισκέφτηκες ακόμη το cozy Barrafino (22767696) στη Σπύρο Κυπριανού πρέπει να πας. Ζωντάνια και κινητικότητα στον χώρο, με υπέροχη μπάρα, ταλαντούχο σεφ και πολύ καλή κάρτα κοκτέιλ και κρασιών.

Περπατώντας στην κεντρική λεωφόρο της Σπύρου Κυπριανού συναντάς το εξωτικό Moon (97771912) με την εντυπωσιακή είσοδο, το ημικύκλιο μπαρ, το χαμηλό φωτισμό, τα μουσικά χάπενινγκ, ψαγμένα πιάτα to share και εντυπωσιακά κοκτέιλ. Κατάλληλο χώρος για φλερτ, παιχνίδι και η πανσέληνος των ημερών θα… βάλει το χέρι της. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags εξοδος, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7481 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2153 s // Total time: 2.9634 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X