Τα πρόσωπα της κυπριακής showbiz που μας απασχόλησαν περισσότερο το 2016


Τα πρόσωπα της κυπριακής showbiz που μας απασχόλησαν περισσότερο το 2016

Ποια είναι;

Πολλά ήταν τα πρόσωπα που απασχόλησαν την ιστοσελίδα ilovestylecom κατά τη διάρκεια του 2016. Άλλα για την επαγγελματική τους πορεία, άλλα για χαρμόσυνα γεγονότα και άλλα για την προσωπική τους ζωή. Ας δούμε ποιοι εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz ήταν αυτοί που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον κοινού και δημοσιογράφων.

Αλεξία Αναστασίου
Η μεταγραφή της από το κρατικό κανάλι για να αντικαταστήσει τη Χριστιάνα Αριστοτέλους στην απογευματινή ζώνη του Megaone ήταν σίγουρα από τις πιο πολυσυζητημένες το περασμένο καλοκαίρι. Αν και το τέλος του χρόνου βρήκε την παρουσιάστρια τελικά στην πρωινή ζώνη του καναλιού, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά της κυπριακής τηλεόρασης γίνεται αλλαγή παρουσιαστριών στην αρχή της σεζόν, η Αλεξία πρέπει να αποχαιρέτησε το 2016 με ικανοποίηση στον τομέα των επαγγελματικών, καθώς η αλλαγή αυτή τη βρήκε κερδισμένη από πλευράς τηλεθέασης.

Γιώτα Κουφαλίδου
Η ανάληψη της απογευματινής εκπομπής “Love & Style” του ΣΙΓΜΑ, σηματοδότησε και την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα μετά τη διακοπή της για ένα χρονικό διάστημα μετά τον ερχομό του γιου της Βασίλη το Δεκέμβριο του 2015.

Χριστιάνα Αριστοτέλους
Η απόφαση της να αποχαιρετήσει το κανάλι που την ανέδειξε έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Η ίδια όπως είπε ένιωσε ότι ο κύκλος της στο Megaone έκλεισε γι’ αυτό και η πρόταση του Alpha έμοιαζε για την ίδια η ιδανική για να αποχαιρετήσει μετά από περίπου εφτά χρόνια το τηλεοπτικό της σπίτι. Πέραν από τα επαγγελματικά η Χριστιάνα Αριστοτέλους μας απασχόλησε και για την προσωπική της ζωή καθώς το 2016 ο αγαπημένος της Γιώργος Εφραίμ της έκανε πρόταση γάμου.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου
Η μεταγραφή της Χριστιάνα Αριστοτέλους σηματοδότησε και μία νέα αρχή για το Megaone. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου από κριτής στο Star Κύπρος βρέθηκε στην παρουσίασή του, ενώ στο πρόσωπό της η διεύθυνσή του καναλιού είδε και την αντικαταστάτρια τελικά της πρώτης και στην απογευματινή ζώνη αφού μετά από περίπου δύο μήνες στην πρωινή ζώνη η Κωνσταντίνα βρέθηκε στο “Όλα για σένα” με τους πρώην συνεργάτες της Αλεξία Αναστασίου.

Άντρεα Κυριάκου
Η πρόταση γάμου από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μερκή κατά το 2016 ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές που έζησε το πανέμορφο μοντέλο τη χρονιά που αποχαιρετήσαμε. Η ίδια όμως μας απασχόλησε και για την επιλογή της ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Star Κύπρος 2016 όπου και απέσπασε πολύ καλές κριτικές για την παρουσία της.

Τζώρτζια Παναγή
Άκρως επιτυχημένη επαγγελματικά πρέπει να θεωρηθεί το 2016 για την παρουσιάστρια καθώς μετά την εμφάνιση της δίπλα στο Λούη Πατσαλίδη στο “Show και Αβλαβές” στο ΣΙΓΜΑ η ίδια τον περασμένο Οκτώβριο ετοίμασε τις βαλίτσες της και μετακόμισε στην Αθήνα καθώς είναι ένα από τα μέλη της εκπομπής “Ξαναδέστε τους” που προβάλλει ο Alpha Ελλάδος.

Άντρη Καραντώνη
Χαραγμένο για πάντα στη μνήμη και την καρδιά της θα είναι το 2016 για την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό του Super Fm καθώς καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα της Αργυρώ.

Χριστόφορος Φωκαϊδης
Πως θα μπορούσε ένα υπουργός Άμυνας να απασχολήσει τις lifestyle ιστοσελίδες; Μα φυσικά με το γάμο του που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο καθώς ήταν και ο πρώτος εν ενεργεία Υπουργός της κυπριακής κυβέρνησης που παντρεύτηκε. Ο Χριστόφορος Φωκαϊδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του  Ερμιόνη Πλάτων και χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών τους για να δώσουν τις ευχές τους στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

Φλώρα Σάρδαλου
Η συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό talent show του Megaone “Dansing for you” σχολιάστηκε όσο καμία άλλη στα χρόνια που προβάλλεται το συγκεκριμένο show. Η ίδια κατάφερε με τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και τις ενδυματολογικές της επιλογές – με δημιουργίες Anice- να φτάσει μέχρι τον τελικό καταλαμβάνοντας τελικά τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του τραγουδιού.

Δήμητρα Μακρυγιάννη
Η όμορφη παρουσιάστρια απασχόλησε τους δημοσιογράφους για την στροφή της από τη ψυχαγωγία στην ενημέρωση καθώς την απολαμβάνουμε κάθε πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha Κύπρου με τον Παναγιώτη Δημόπουλο. Ωστόσο η ίδια απασχόλησε και για την προσωπική της ζωή καθώς λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας χώρισε με τον επί χρόνια σύντροφό της.


 

Tags διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, 2016, πρόσωπα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0339 s (233 Queries.) // Parse time: 0.5516 s // Total time: 2.5855 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X