Ανακαλύψτε τη νέα σειρά της Nuxe... Rêve de Miel


Ανακαλύψτε τη νέα σειρά της Nuxe... Rêve de Miel

Καταπραΰνει και επισκευάζει το ξηρό και το ευαίσθητο δέρμα

Η γενναιοδωρία και η δράση του μελιού σε συνδυασμό με τα πολύτιμα βοτανικά έλαια με ιδιότητες αναπλήρωσης βρίσκονται στο επίκεντρο των 10 αποτελεσματικών φόρμουλων για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα.

H Rêve de Miel σειρά αναπληρώνει τα λιπίδια, καταπραΰνει και επισκευάζει το ξηρό και το ευαίσθητο δέρμα.

Ultra-Comforting Face Cream - Day

Αυτή η κρέμα από βουτύρου λειαίνει, ενυδατώνει το δέρμα αλλά και το επισκευάζει.

Tip: Απλώστε την κρέμα γενναιόδωρα στα μάγουλα σας (μια περιοχή που συχνά επηρεάζεται από το κρύο), με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το για 5 λεπτά και στη συνέχεια εξαπλώστε το στο υπόλοιπο του προσώπου σας, χωρίς να ξεχνάμε το λαιμό, ο οποίος είναι επίσης εκτεθειμένος στην τριβή από κασκόλ ή πουλόβερ.

Ultra-Comforting Body Cream

Είναι εξαιρετικά ενυδατική, χαϊδεύει το δέρμα, μειώνοντας τη δυσφορία. Η κρέμα απορροφάται σε χρόνο ρεκόρ, επιτρέποντάς σας να ντυθείτε αμέσως.

Tip: Ζεσταίνουμε την κρέμα στις παλάμες των χεριών και απλώνουμε σε όλε τις περιοχές του δέρματος.

Ultra-Nourishing Lip Balm

Αυτό το lip balm είναι ένα προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να το έχουμε και είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές. Είναι εξαιρετικά ενυδατικό φτιαγμένο από μέλι και γκρέιπφρουτ, δοκιμασμένο για ξηρά χείλη για πάνω από 20 χρόνια, ακόμη και σε συνθήκες εξαιρετικού κρύου.

Tip: Για ένα εντατικό αποτέλεσμα, εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα προϊόντος στα χείλη σας και στην περιοχή του περιγράμματος των χειλιών το βράδυ. Εφαρμόζεται τοπικά και βοηθά να απαλύνει τις ξηρές περιοχές του δέρματος στο πρόσωπο.

Lip Moisturizing Stick

Εφαρμόστε το στα χείλη σας όταν αρχίσουν να ξηραίνονται. Είναι ένα "νόστιμο" προϊόν που ενυδατώνει, επισκευάζει και προστατεύει τα χείλη σε όλες τις περιστάσεις.

Hand and Nail Cream

Αυτή η μεταξένια και μη λιπαρή κρέμα επισκευάζει και αντιοξειδατώνει. Εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των χεριών αλλά και στα νύχια και είναι ακόμη κατάλληλο για τις παρανυχίδες.

Ultra-Rich Cleansing Gel - Face and Body

Αυτό το πλούσιο, χωρίς σαπούνι gel καθαρίζει απαλά το πρόσωπο και το σώμα. Χρησιμοποιήστε στο ντους ή προσθέσετε μερικές σταγόνες σε ένα ζεστό μπάνιο, θα απαλύνει τόσο το δέρμα και αλλά και το μυαλό.

Gentle Shampoo

Αυτή η σύνθεση χωρίς σιλικόνη καθαρίζει απαλά όλους τους τύπους μαλλιών, με ένα υπέροχο άρωμα μελιού που συναρπάζει τις αισθήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Face Cleansing and Make-Up Removing Gel

Κάντε μασάζ με τις άκρες των δακτύλων και αφαιρέστε το make-up και τις ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ultra-Comforting Face Cream - Night

Ένα πραγματικά υπέροχο προϊόν το οποίο «αναγεννά» την επιδερμίδα, και τρέφει και καταπραΰνει το πρόσωπο.
Dream tip: Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα κρέμας στις πιο ευαισθητοποιημένες περιοχές (τη μύτη, τα μάγουλα και το πηγούνι). Αφήστε το για 5 λεπτά και στη συνέχεια εξαπλώστε το στο υπόλοιπο του προσώπου σας και το λαιμό.

Ultra-Comforting Foot Cream

Χάρη στη γενναιόδωρη υφή του είναι ιδανικό για μασάζ και κάνει θαύματα σε ξηρές ή τραχιές περιοχές του δέρματος.

Tip: Ζεστάνετε λίγο κρέμα στην παλάμη του χεριού σας και στη συνέχεια να εφαρμόστε την στο κάτω μέρος των ποδιών σας, χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις.

Tags Reve de Miel, nuxe, nuxe Rêve de Miel, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3501 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3673 s // Total time: 2.7174 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X