Bioten, Skin Lift: Τέλος σε ρυτίδες και διχρωμίες


Bioten, Skin Lift: Τέλος σε ρυτίδες και διχρωμίες

Όλα τα προϊόντα Skin Lift είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν paraben, paraffin and colorants (χρωστικές ουσίες)

Η σειρά Bioten Skin Lift περιέχει 100% πούδρα μαργαριταριού, πλούσια σε ιχνοστοιχεία που αναζωογονούν το δέρμα επαναφέροντας τη χαμένη ισορροπία της υγρασίας στην επιδερμίδα. Το IdeaLift, πλούσιο σε λιποπεπτίδια, διεγείρει τη σύνθεση ελαστίνης, αποκαθιστά τη δομή των οστών και αποτρέπει τη χαλάρωση του δέρματός. Με δείκτη προστασίας SPF15, προστατεύει το δέρμα αποτελεσματικά από τις ακτίνες UVA/UVB βοηθώντας στην πρόληψη των νέων ρυτίδων και των δυσχρωμιών.

SKIN LIFT 55+
ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ SPF15 ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ & ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ για την ηλικιακή ομάδα 55-65

Κλινικά Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα:

Μετά από 28 ημέρες, το περίγραμμα του προσώπου είναι εμφανώς πιο σφριγηλό και πιο πυκνό. Το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως και 37%, ενώ ο αριθμός των ρυτίδων μειώνεται έως και 34%. Το δέρμα γίνεται πιο φωτεινό και η ελαστικότητά του βελτιώνεται σημαντικά.
(κλινικός έλεγχος και αυτο-αξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 22 γυναίκες ηλικίας 55-65 για 4 εβδομάδες)

Χρήση: Εφαρμόστε κάθε πρωί σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Απλώστε την κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ ώστε να απορροφηθεί καλύτερα. Η μη λιπαρή υφή του αποτελεί τέλεια βάση για μακιγιάζ.

SKIN LIFT 55+
ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΑΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ & ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ για την ηλικιακή ομάδα 55-65

Κλινικά Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα:

Μετά από 28 ημέρες, το περίγραμμα του προσώπου είναι εμφανώς πιο σφριγηλό και πιο πυκνό. Ο αριθμός των ρυτίδων μειώνεται έως και 46%, ενώ το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως και 29%. Το δέρμα γίνεται πιο φωτεινό και νεανικό.
(κλινικός έλεγχος και αυτο-αξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 22 γυναίκες ηλικίας 55-65 για 4 εβδομάδες).

Χρήση: Εφαρμόστε κάθε βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Απλώστε την κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ ώστε να απορροφηθεί καλύτερα.

Tags bioten skin lift, DAY CREAM, night cream, beauty, face, προσωπο, Ομορφια, κρεμα ημερας, κρεμα νυχτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4321 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4472 s // Total time: 2.8793 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X